Stiri externe

Sarah Jessica Parker arata senzational la 50 de ani

Scris de Alexandru Manea

Sarah Jessica Parker arata senzational la 50 de ani. Actrita, remarcata la sfarsitul anilor 90 in serialul „Sex and the City”, a fost fotografiata zilele trecute la plaja, in costum de baie. Iata cat de bine arata vedeta

sarah-jessica-parker-costum-de-baie

Sarah Jessica Parker arata senzational la 50 de ani. Timpul parca nu isi pune deloc amprenta nici pe chipul ei, dar mai ales, pe silueta.

Actrita din „Sex and the City” a fost fotografiata de paparazzi la plaja, in costum de baie, ocazie cu care remarcam cat de bine se intretine desi a intrat deja in al saselea deceniu de viata.

sarah-jessica-parker-costum-de-baie-2

Parker se afla in vacanta in Ibiza, pe iahtul miliardarului Barry Diller, sotul bunei sale prietene, designerul Diane von Furstenberg.

sarah-jessica-parker-1998

Sarah Jessica Parker, in 1998

sarah-jessica-parker-6

Actrita este renumita pentru aparitiile sale foarte elegantesarah-jessica-parker-5 sarah-jessica-parker-4 sarah-jessica-parker-2

Matthew_Broderick_Sarah_Jessica_Parker

Sarah Jessica Parker a devenit cunoscuta mai ales prin serialul „Sex and the City”, filmat intre anii 1998 si 2004. Actrita este casatorita cu Matthew Broderick (foto sus), cu care are trei copii: James (13 ani) si gemenele Marion si Tabitha (6 ani).

Scrie un comentariu