Stiri externe

Sarah Ferguson si gurul dietelor, Gianluca Mech isi unesc fortele pentru a promova viata sanatoasa

Scris de Iancu Iulia

Gianluca Mech si Sarah Ferguson au realizat, in aceasta saptamana, turul celor mai importante televiziuni din Italia pentru a promova conceptul de viata sanatoasa si echilibrata.

Sarah Ferguson este fana produselor lui Gianluca Mech, le-a descoperit de curand, iar intre cei doi s-a creat o stransa prietenie. Ducesa de York il admira pe nutritionist pentru munca sa si pentru rezultatele incredibile pe care le obtine impreuna cu miile de oameni care-i cer ajutorul. Si Sarah a incercat produsele din Dieta Tisanoreica si a fost atat de incantata de acestea, incat acum le-a introdus in meniul zilnic.

Ducesa de York apreciaza dorinta neclintita de a schimba vietile oamenilor pe care Gianluca o afiseaza. Nutritionistul lupta, la nivel international, contra obezitatii si promoveaza un stil de viata sanatos, care sa le ofere oamenilor o stare generala de bine.

Lupta contra obezitatii este o prioritate si pentru Sarah Ferguson, ea realizeaza acest lucru de 15 ani prin intermediul fundatiei sale si s-a implicat in nenumarate acte caritabile care au sustinut aceasta cauza. Pentru ca ea si Gianluca Mech au aceeasi viziune, au decis sa isi uneasca fortele si au plecat la drum impreuna ca sa duca mesajul unei vieti sanatoase catre milioane de oameni.

Gianluca Mech este nutritionistul italian care a revolutionat conceptul de dieta. Militeaza pentru un plan alimentar sanatos, pentru o dieta echilibrata si introduce savoarea bucatariei italiene in meniul nostru zilnic, fara a simti vreo clipa ca tii o cura de slabire.

Dieta Tisanoreica introduce in alimentatie mixuri din plante, dar si alimente create dupa retetele familiei Mech, produse menite sa imbunatateasca metabolismul si sa accelereze slabirea. Familia Mech a creat Decottopia, un concept care reuneste peste zece combinatii de plante, in mixuri fara alcool, fara zahar si fara conservanti.

Scrie un comentariu