Stiri externe

Sarah Ferguson, la Roma alături de Gianluca Mech. Pregătesc proiecte noi?

Scris de Ana Kozma

Nutriționistul Gianluca Mech s-a întâlnit zilele acestea, la Roma, cu Ducesa de York, Sarah Ferguson. Cei doi par să pregătească noi proiecte împreună, după campania împotriva obezității la copii și adolescenți pe care au lansat-o în 2018 în Europa.

Sarah Ferguson, la Roma alături de Gianluca Mech. Pregătesc proiecte noi?

Ducesa de York, Sarah Ferguson, a bifat zilele acestea o scurtă vizită la Roma, „orașul etern”. Nu putea să ajungă în Italia fără să se întâlnească cu nutriționistul Gianluca Mech. Cei doi colaborează deja de mai multă vreme. Au pus împreună bazele unei campanii care trage semnalul de alarmă în ceea ce privește înmulțirea cazurilor de obezitate la copii și adolescenți.

Ca de fiecare dată, Sarah Ferguson arată incredibil de bine. Asta după ce a urmat un program nutrițional conceput special pentru ea de Gianluca Mech. Chiar și la recenta nuntă a fiicei sale, Prințesa Beatrice, Ducesa de York a afișat o siluetă de invidiat.

„O cunosc pe Sarah de multă vreme și ceea ce mă frapează cel mai mult la ea este umanitatea extraordinară. Se implică în numeroase acțiuni umanitare și sociale, proiecte de impact. Cu ocazia întâlnirii noastre, s-a arătat extrem de interesată de cercetările și studiile științifice efectuate în colaborare cu Universitatea din Padova care stau la baza liniei mele de produse, Tisanoreica”, a dezvăluit Gianluca Mech.

Rămâne de văzut ce proiecte vor mai lansa pe viitor împreună Ducesa de York și nutriționistul Gianluca Mech.

Succes pentru Sarah Ferguson si Gianluca Mech! Au demarat campania impotriva obezitatii in Spania!

Scrie un comentariu