News

Bat clopote de nunta pentru campioana Sandra Izbasa! Se iubeste cu Andrei Bitang, fiul antrenoarei Mariana Bitang!

Scris de Christian Stan

Surse apropiate campioanei olimpice Sandra Izbasa dau drept sigura o nunta intre aceasta si Andrei Bitang, partenerul ei de viata din ultimii doi ani. Andrei Bitang, este fiul antrenoarei Mariana Biang, iar relatia dintre cei doi merge asa de bine incat Sandra locuieste acum in casa viitoarei soacre.

Sandra Izbasa si Andrei Bitang au pastrat secreta povestea lor de iubire pana in primavara acestui an, atunci cand Andrei a asteptat-o pe Sandra la aeroport cu flori, cand gimnasta a revenit acasa de la Campionatul European de Gimnastica de la Bruxelles. Acolo, Sandra castigase doua medalii de aur, una la sarituri si alta cu echipa.

Paparazzi emisiunii WowBiz de la Kanal D au surprins-o pe gimnasta iesind dimineata din casa socrilor, iar surse apropiate dau drept sigura o nunta intre cei doi anul viitor.

Relatia dintre Andrei si Sandra nu i-a adus gimnastei vreun favor din partea Marianei Bitang, ba, dimpotriva, antrenoarea i-a cerut gimnastei ca in sala de antrenament sa fie profesionista suta la suta si sa demonstreze ca este un adevarat lider de echipa.

Andrei Bitang a mai avut o relatie si cu alta gimnasta, Silvia Stroescu, fosta campioana olimpica.

Scrie un comentariu