News Stiri externe

Drama Sandrei Bullock! „M-am dat cu capul de pereti si am fost la pamant”

Scris de Christian Stan

La mai bine de trei ani de la divortul ei de Jesse James, Sandra Bullock face primele declaratii publice si marturiseste ca a suferit mult dupa ce a aflat ca a fost inselata de mai multe ori. Actrita din „Gravity” a avut nevoie de ani buni pentru a-si reveni dupa aceasta uriasa dezamagire.

sandra-jesse

 

Sandra Bullock a divortat de sotul ei Jesse James in anul 2010, dupa ce a iesit la iveala ca acesta o inselase pe actrita in numeroase randuri. Durerea infidelitatii a fost atat de mare pentru actrita, astfel ca aceasta a luat imediat hotararea de despartire si s-a consolat adoptandu-l pe Louis, fiul ei care are acum trei ani.

„M-am dat cu capul de pereti si am fost la pamant. Nu am stiut daca voi fi capabila vreodata sa imi revin si sa stau din nou pe picioarele mele, insa timpul vindeca totul”, declara Sandra Bullock.

„Cand esti in mijlocul unor astfel de evenimente ai impresia ca socul si durerea nu vor disparea niciodata. Dar totul a trecut… Sunt atat de norocoasa sa am tot ceea ce am. Am un baietel minunat si o familie minunata”, continua Sandra Bullock.

Sandra marturiseste ca fiul ei Louis a fost cel care a mobilizat-o si a facut-o sa uite de toate cele intamplate.

„Acum vad viata prin ochii lui. M-am dedicate in intregime cresterii lui in toata aceasta perioada. Traiesc cele mai frumoase momente pentru ca imi face placere sa observ fiecare moment din viata acestei fiinte uimitoare”.

Scrie un comentariu