Stiri externe

Sandra Bullock, mai tare ca Angelina sau Jennifer Aniston! Afla cati bani ia sa joace intr-un film!

Scris de Christian Stan

Cand vine vorba despre cea mai bine platita actrita de la Hollywood uitati de Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow sau Jennifer Aniston. Sandra Bullock conduce in topul Forbes al celor mai bine platite actrite in perioada iunie 2013-iunie 2014, aceasta castigand o avere in urma a doua filme in care a jucat rolul principal.

sandra-bullock

Sandra Bullock conduce in topul revistei Forbes celor mai bine platite actrite de la Hollywood. Cea mai eleganta actrita de pe covorul rosu este, totodata, si cea care are cei mai multi bani stransi in conturile bancare in perioada iunie 2013-iunie 2014. Sandra s-a imbogatit cu 51 de milioane de dolari, gratie rolurilor principale in comedia „The Heat” si in filmul „Gravity”, de sapte ori premiat cu Oscar.

Pe locul doi in clasament urmeaza Jennifer Lawrence cu 34 de milioane de dolari, in vreme ce Jennifer Aniston se afla pe locul trei cu 31 de milioane de dolari. Clasamentul este completat de Gwyneth Paltrow cu 19 milioane de dolari si de Angelina Jolie si Cameron Diaz, amandoua cu 18 milioane de dolari incasati anul trecut.

In topul Forbes al celor mai bine platiti actori de la Hollywood conduce Robert Downey Jr. cu 75 de milioane, urmat de Dwayne Johnson(52 milioane dolari) si Bradley Cooper (46 milioane de dolari).

Scrie un comentariu