Stiri Interne

Imagini graitoare! Sanda Ladosi s-a ingrasat pe fond de stres!

Scris de Alexandru Manea

Sanda Ladosi, cea care in urma cu 10 ani, afisa o silueta de invidiat la concursul Eurovision, a ajuns acum in situatia de a manca necontrolat, pe fond de stres. Astfel se face ca s-a ingrasat mai bine de zece kilograme pe care spera sa le dea jos cumva…

sanda-ladosi-grasa

Sanda Ladosi a participat, in urma cu zece ani, la Eurovision, afisand atunci pe scena, la Istanbul, o silueta de invidiat, pusa in valoare de rochia transparenta realizata de Razvan Ciobanu.

Anii au trecut, iar, recent, din pricina stresului cauzat de arestul preventiv al sotului ei, Stefan Tache (60 de ani), a inceput sa manance necontrolat si s-a ingrasat peste 10 kilograme.

sanda-ladosi-eurovision

Dovada si fotografiile realizate, pe strada, de paparazzii de la Click. Artista recunoaste ca greutatea ei a scapat de sub control si ca isi doreste sa slabeasca.

„Mananc foarte mult si nu ma pot controla. Din cauza stresului, deschid mereu frigiderul. Sunt constienta ca m-am ingrasat si as vrea sa dau jos zece kilograme”, a declarat solista pentru Click!.

Sotul Sandei, Stefan Tache, a fost arestat preventiv anul trecut, si este acum cercetat in libertate pentru o presupusa evaziune fiscala de patru milioane de euro.

Scrie un comentariu