Stiri Interne

Sanatate pe ghete Kangoo Jumps in 10 orase. Kinga Sebestyen si trei medici ajuta sute de persoane prin studiul KAPO!

Scris de Alexandru Manea

Dupa ce anul trecut 80 de persoane au slabit si au avut imbunatatiri considerabile ale starii de sanatate, urmand, timp de sase luni, programe sport Kangoo Jumps, in 2020 este randul romanilor din 10 orase pentru a beneficia de programul KAPO – Sanatate pe ghete, initiat de Kinga Sebestyen si trei medici specialisti cu renume, si sustinut de Asociatia de Podiatrie.

Sanatate pe ghete Kangoo Jumps in 10 orase. Kinga Sebestyen si trei medici ajuta sute de persoane!

Persoanele cu diabet, cu probleme ale articulatiilor, de coloana, supraponderale, spondoliza sau cu diabet zaharat, ori interesate doar de imbunatatirea calitatii vietii cotidiene, au ocazia in urmatoarele luni sa urmeze programul medical de preventie, fiind monitorizati in permanenta de medicii specialisti. Oraseke in care se desfasoara studiul sunt: Cluj, Miercurea-Ciuc, Reghin, Sibiu, Gura Humorului, Iasi, Radauti, Ploiesti, Slobozia si Timisoara.

Inscrierile se incheie in luna februarie cand se va realiza si selectia finala a participantilor.

“KAPO este un program usor de urmat si distractiv, dedicat persoanelor inactive din cauza unor afectiuni ce ii impiedica sa faca activitate fizica. Asa cum am procedat si anul trecut, vom alcatui mai multe grupe cu programe special concepute pentru participanti. Vor fi grupe pentru cei care sufera de afectiuni cardiovasculare ori respiratorii, diabet ori probleme ale aparatului osteoarticular. Pentru Cluj-Napoca, de exemplu, ne vom concentra in special pentru ajutarea persoanelor cu diabet, avand sprijinul specialistilor Asociatiei de Podiatrie.

Cei care sunt admisi in acest studiu vor face Kangoo Jumps de 3 ori pe saptamana, supravegheati in permanenta de specialisti, masurati si evaluati pentru a obtine rezultate cat mai bune si a le imbunatati calitatea vietii. Rezultatele au fost exceptionale in Oradea, avem zeci de oameni care si-au imbunatatit considerabil starea de sanatate. Au scapat de durerile de spate, de kilogramele in plus, si-au corectat postura, nivelul colesterolului a scazut. Echipa de medici a monitorizat toata evolutia si vom include rezultatele concrete intr-o carte pe care o vom lansa in curand. Echipa KAPO se muta acum in 10 noi orase si vom ajuta gratuit persoanele cu aceste probleme de sanatate. Ele trebuie sa se inscrie trimitand email la kapo@kingasebestyen.com”, declara Kinga Sebestyen, formator de programe Kangoo Jumps si de acreditare a instructorilor din Europa, detinator record Guinness pentru cea mai mare clasa Kangoo Jumps.

Pentru inscrieri pot si contactati direct si instructorii:

 

Cluj-Napoca Ildiko Marica -0755405156

Cluj-Napoca Rusu Brindusa -0745564017

Miercurea Ciuc – Sugarka Przibislawsky-Bodo – 0758 610 672

Reghin – Adina Inta – 0745 463 570

Sibiu – Cristina Popa – 0740 687 908

Gura Humorului – Rodica Cozminca – 0759 147 679

Iasi – Ilona Nicolescu – 0729 049 352

Radauti – Rita Anfimov – 0724 202 006

Ploiesti – Maria Nica – 0722 633 055

Slobozia – Lucica Bordei – 0721 844 101

Timisoara – Monica David – 0741 776 063

 

Ori completand formularul online:

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfC145Egxb96Wbavv…/viewform

Programul KAPO este implementat alaturi de Dr. Alin Iova – medic medicina generala, fiziokinetoterapeut, specialist recuperare sportiva si lipoterapie, sef lucrari Dr. Dorina Maria Farcas, medic primar recuperare medicala, medicina fizica si balneologie, si Dr. Olivia Ligia Burta, medic primar medicina de laborator, conferentiar la Facultatea de Medicina si Farmacie Oradea si Dr. Norina Alinta Gavan, presedinte onorific al Asociatiei de Podiatrie.

Intentia echipei „KAPO” este de a pune bazele unui Centru Pilot „KAPO- sanatate pe ghete”, unic in Europa de Sud-Est, cu lansarea unui set de programe de instruire/ reabilitare si recuperare pe ghete pentru spitale, scoli, gradinite, centre de reabilitare si sali de fitness.

Clujenii se pot insanatosi cu Kangoo Jumps. Kinga Sebestyen lanseaza studiul KAPO – Sanatate pe Ghete

Scrie un comentariu