Stiri externe

Si-a pierdut mintile la doar 40 de ani! Un fost star MTV si model Tommy Hilfiger s-a sinucis aruncandu-se de pe un pod!

Scris de Administrator

Un fost star al postului MTV si model al celebrului brand Tommy Hilfiger si-a pierdut mintile la doar 40 de ani. S-a sinucis aruncandu-se de pe un pod! Iata aici tragica poveste!

sam-sarpong-sinucidere1

Si-a pierdit mintile la doar 40 de ani! Actor de origine britanica, fost star al postului MTV si model al celebrului brand Tommy Hilfiger, s-a sinucis aruncandu-se de pe un pod. Asta desii membrii familiei sale si o multime de politisit au petrecut nu mai putin de 7 ore incercand sa-l convinga sa se razgandeasca.

sam-sarpong-sinucidere2

Sam Sarpong a ramas fara suflare dupa ce s-a aruncat de pe un pod din Pasadena (Los Angeles). Medicii legisti i-au confirmat decesul si cu toate ca toata lumea spune ca este vorba in mod clar despre sinucidere, cauza mortii va fi exact stabilita abia dupa rezultatele necropsiei.

sam-sarpong-sinucidere8

„Imi iubesc fratele foarte mult. Sam a fost un om minunat. Moartea lui reprezinta o pierdere imensa. As spune oricui traverseaza perioade grele sa caute ajutor specializat. Va rog, nu va inchideti in voi, ci vorbiti despre probleme voastre!”, a declarat indurerata sora a lui Sam Sarpong, June, prezentatoare tv cunoscuta in Marea Britanie.

sam-sarpong-sinucidere3

Sam Sarpong a fost un model foarte bine cotat si a realizat campanii pentru brand-uri celebre precum Tommy Hilfiger, Gucci sau Versace. De asemenea, a intrat in istorie drept primul model de culoare ce a aparut intr-o campanie a brand-ului Louis Vuitton.

sam-sarpong-sinucidere4

De asemenea, a activat si in domeniul actoriei, aparand in show-uri de televiziune precum Veronica Mars ori Bones.

sam-sarpong-sinucidere5

Prietenii spun despre el ca era intotdeauna sufletul petrecerilor, ca iubea viata si avea mereu zambetul pe buze.

sam-sarpong-sinucidere6

Sarpong s-a mutat in Los Angeles pe cand avea doar 11 ani si, in perioada liceului, a devenit o figura promitatoare in lumea baschetului. Atunci cand dorinta de a deveni jucator profesionist s-a spulberat, s-a inderptat catre modelling si actorie, fiind vreme de 6 ani imaginea brand-ului Tommy Hilfiger.

sam-sarpong-sinucidere7

De asemenea, Sam Sarpong si-a lansat si propria linie vestimentara, denumita Future Stars.

A aparut si in filme de lung metraj, cum ar fi Love Don’t Cost a Thing si No Weapons, pentru care a si castigat premiul la actegoria cel mai bun actor intr-un rol principal, in cadrul Festivalului de Film de la San Diego.

Desi se bucura de succes, Sam a ramas o persoana modesta.

Scrie un comentariu