Stiri externe

Salman Khan, condamnat la 5 ani de inchisoare

Scris de Administrator

O instanta din India l-a condamnat pe superstarul Bollywoodian la 5 ani de inchisoare, pentru braconaj. Actorul, in varsta de 52 de ani, a fost gasit vinovat de incalcarea legilor privind viata salbatica, prin uciderea unei antilope, dintr-o specie aflata pe cale de disparitie.

Incidentul s-a petrecut in 1998, la o partida de vanatoare, unde Khan se afla cu inca patru actori de la Bollywood. El este singurul care a fost condamnat, ceilalti fiind achitati. Plangerea impotriva lor a fost facuta de o comunitate numita Bishnoi, care venereaza antilopele. Dupa un proces de aproape 20 de ani, comunitatea a salutat decizia instantei si a sarbatorit cu focuri de artificii, in apropierea tribunalului.

Avocatii actorului spun ca vor face apel la aceasta sentinta, iar momentan au cerut eliberarea sa pe cautiune. Imediat dupa ce s-a terminat sedinta de judecata, el a fost escortat la o inchisoare din Jodhpur, in statul vestic Rajasthan. Purta blugi, o camasa neagra si ochelari de soare.  Aceasta condamnare ar putea distruge cariera de succes a lui Khan. El are deja contracte semnate pentru mai multe filme la care urma sa lucreze in urmatorii doi ani.

Iulia Vantur si Salman Khan au iesit in public paziti de o armata de bodyguarzi

Nu este pentru prima data cand iubitul Iuliei Vantur are probleme cu legea insa de fiecare data a reusit sa scape de inchisoare. In 2005, Curtea Suprema din Mumbai l-a achitat intr-un caz in care era acuzat ca a calcat cu masina un grup de oameni care dormeau pe un trotuar din oras. O persoana a murit atunci, iar alte patru au fost ranite. Anul trecut, o alta instanta din Joghpur l-a achitat pentru un alt presupus caz de braconaj. De data asta, el fusese acuzat ca a ucis o gazela, specie aflata pe cale de disparitie.

 

Scrie un comentariu