Stiri Interne

Salariul lui Victor Slav, desfiintat de Dan Negru!

Scris de Administrator

Dupa ce a aparut astazi in presa informatia conform careia Victor Slav ar castiga o suma fabuloasa pentru rolul sau de coprezentator al show-ului „Danseaza printre stele” de la Antena 1, iata ca Dan Negru a rabufnit si a demontat aceasta informatie printr-un mesaj postat pe o retea de socializare.

victor-slav-dan-negru

Victor Slav a surprins pe toata lumea atunci cand a intrat in randul vedetelor care au parasit postul Pro Tv pentru a se muta la Antena 1. Dupa ani de zile in care a prezentat Meteo, Slav este acum coprezentatorul unui show grandios, „Danseaza printre vise”.

Astazi, site-ul enational.ro a publicat o informatie conform careia Victor Slav ar castiga la Antena 1 de 10 ori mai mult decat la Pro Tv, mai exact 30.000 de euro.

La vederea acestei stiri, Dan Negru a rabufnit si a demontat acest „mit” printr-un mesaj postat pe pagina lui de Facebook.

„Am tot spus-o, stirile despre lefurile gonflate ale celor care apar la televizor fac rau breslei. Coprezentatorul unui show de dans nu are cum sa castige 30.000 de euro pe luna, asa cum scriu azi toate ziarele, pentru ca banii astia nu se intorc pe piata de publicitate. In Romania, la ora asta, NU exista NICIUN moderator tv care sa castige o astfel de suma/luna, avand o emisiune saptamanala! Oricare ar fi el!”, a scris Dan Negru pe reteaua de socializare.

dan-negru-facebook11

Scrie un comentariu