ADPM Coffee Break

Fotografii de colectie! Imagini incredibile de la editia din acest an a Festivalului infloririi ciresilor din Japonia!

Scris de Administrator

Devenit deja o adevarata traditie, Festivalul infloririi ciresilor din Japonia (Sakura) aduna anual milioane de turisti dornici sa priveasca frumusetea florilor de cires si sa se rasfete cu parfumul lor imbatator. Editia din acest an a fost una plina de culoare si spectaculozitate, asa cum se intampla de fiecare data, lucru perfect vizibil dintr-o selectie de fotografii absolut uimitoare.

foto-sakura

Festivalul infloririi ciresilor din Japonia, cunoscut sub numele de Sakura, a devenit deja o traditie cunoscuta in intreaga lume, milioane de turisti vizitand anual Japonia pentru a vedea cu ochii lor minunea. Sakura este floarea unui anumit tip de cires cultivat exclusiv pentru frumusetea sa, el neproducand cirese.

foto-sakura1 foto-sakura2 foto-sakura3

Nu e de mirare popularitatea pe care a capatat-o, in tmp, acest festival, avand in vedere faptul ca frumusetea si parfumul florilor de cires sunt de neegalat si greu de descris in cuvinte.

foto-sakura4 foto-sakura5 foto-sakura6 foto-sakura7

Privitul florilor poarta denumirea de Hanami, iar oamenii adora sa faca acest lucru, relaxandu-se la un picnic la umbra unui copac Sakura.

foto-sakura11 foto-sakura9 foto-sakura10 foto-sakura8

Perioada de inflorire incepe de la sfarsitul lunii martie si continua pana la inceputul lunii aprilie, semnificand intr-un fel natura efemera a vietii in sine.

foto-sakura12 foto-sakura13 foto-sakura14 foto-sakura15

Iata aici cateva dintre cele mai frumoase fotografii realizate anul acesta, in timpul Festivalului infloririi ciresilor din Japonia.

foto-sakura19 foto-sakura18 foto-sakura17 foto-sakura16

Sursa: demilked.com

Scrie un comentariu