News

Drama la Hollywood! Fiul cel mai mare al lui Sylvester Stallone, Sage, a murit!

Scris de Christian Stan

Sage, fiul cel mai mare al lui Sylvster Stallone, a fost gasit mort vineri seara in apartamentul lui din Los Angeles. Se pare ca Sage a decedat din cauza unei supradoze de droguri. Sage, 36 de ani, este primul copil al lui Sylvester Stallone, rezultat in urma mariajului actorului Sasha Czack, prima lui sotie.

Drama in familia lui Sylvester Stallone, fiul cel mare al acestuia fiind gasit fara de suflare in apartamentul lui din Los Angeles. Se pare ca Sage, in varsta de 36 de ani, si-a pierdut viata accidental, in urma unei supradoze de droguri.

„Sylvester Stallone este devastat si foarte trist in urma pierderii tragice a fiului sau. Roaga reprezentantii mass-media sa ii respecte familia in aceasta perioada”, declara Michelle Bega, purtatorul de cuvant al actorului.

Sage a jucat alaturi de tatal lui in doua filme, acesta facandu-si debutul in „Rocky V” (1990), unde a jucat rolul fiului lui Rocky. Sage a mai jucat alaturi de Stallone si in pelicula „Daylight” din 1996. Ulterior, acesta a devenit producator de film si avea numeroase proiecte in desfasurare.

Sage este fiul cel mai mare rezultat din prima casnicie a actorului cu Sasha Czack. Cei doi au fost casatoriti intre 1975-1986 si mai au impreuna un fiu, Seargeoh (32 ani), care este insa autist.

Sage a fost crescut de mama lui in urma divortului, iar relatia lui cu Sylvester a fost una foarte rece. Acesta a declarat presei, de mai multe ori, ca pe tatal sau il vede doar foarte rar.

Scrie un comentariu