Stiri Interne

Sabon lansează colecție inspirată de trandafirii de la Versailles

Scris de Alexandru Manea

Sabon propune pentru Ziua Îndrăgostiților o colecție special dezvoltată: „Le petit jardin de roses” – inspirată de pasiunea pe care regina Maria Antoaneta a nutrit-o pentru aceste flori când a creat magnifica grădină „Le Petit trianon“ din Versailles, un loc magic de regăsire.

Sabon lansează colecție inspirată de trandafirii de la Versailles

Sabon propune colecția „Le petit jardin de roses” – inspirată de pasiunea pe care regina Maria Antoaneta a nutrit-o pentru trandafiri. Produsele au trei arome: White Rose, Green Rose și Rose Tea, traduse prin perenitate, feminitate, farmec, glam și modernitate.

Aromele sunt conținute de produse pentru corp și cămin: ulei de duș, exfoliant de corp, lapte de corp, EAU de SABON, cremă de mâini, bulgăre mineral, aromă de cameră.

Aroma White Rose (Ediție limitată) te va învălui cu un mix nobil realizat din bergamotă proaspătă, trandafirul alb grațios, iasomie delicată și mosc aromat.

În Green Rose vei descoperi un buchet suav înmiresmat de petalele trandafirilor englezești. Aroma tonică de lămâi e pusă în valoare de rafinamentul petalelor de trandafir englezesc, lăsând pe piele un miros proaspăt și luminos.

Prin Rose Tea, simțurile îți sunt răsfățate cu notele fructate și acidulate de rodie și zmeură delicioasă, urmate de mirosul fin de trandafiri de mai și de nuanțe cremoase de vanilie, ce lasă pe piele o adiere dulce-florală.

Sabon a pregătit o gamă încântătoare de seturi-cadou, ce cuprind delicii cu parfum de trandafiri. Fiecare set-cadou e o invitație la răsfăț și senzualitate.

 

Scrie un comentariu