ADPM Beauty

Sabon a lansat noul serbet de corp Body Gelée

Scris de Alexandru Manea

Pentru aceasta vara, Sabon relanseaza serbetul de corp intr-o formula fresh, revigoranta, cu o textura ce-l face sa patrunda usor in piele, imbogatita cu extract de ulei de avocado si de aloe vera, ce creeaza o inegalabila senzatie de prospetime si racoare.

Sabon a lansat noul serbet de corp Body Gelée

Disponibil in cele cinci arome EAU de SABON – Iasomie, Paciuli-Lavanda-Vanilie, Green Rose, Citrus Blossom si Mosc – noul Body Gelée ofera pielii o ingrijire delicata pe timp de vara si un parfum de durata.

La doua Body Gelée cumparate, se ofera CADOU o geanta de plaja! Detalii – pe www.sabon.ro.

Despre Sabon

SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi si parfumuri, pentru arta ingrijirii si relaxarii, pentru bucuria de a crea si din dorinta de a oferi oamenilor momente de relaxare si magie intr-o viata atat de agitata.

Sabon inseamna atentie pana in cel mai fin detaliu acordata ambalajelor, ingredientelor folosite si combinatiilor dintre ele, plus o neobosita grija pentru protectia naturii si a mediului inconjurator.

Aromele Sabon te invaluie irezistibil, devin o a doua piele, parte din personalitatea ta si o forma plina de intelesuri a expresiei personale.

Povestea se scrie zi de zi, pe www.sabon.ro

Eau de Sabon – Parfumuri fresh, inspirate de natura

Scrie un comentariu