Cinenews Stiri Interne Video

S-a lansat “Netflix-ul festivalului TIFF”. Ce filme si seriale vor fi puse online

Scris de Ana Kozma

Festivalul de Film TIFF a lansat o platforma online asemanatoare deja celebrului Netflix. Este vorba despre o aplicatie disponibila atat pe smartphone, cat si pe televizoare smart. Iata ce filme si seriale vor fi puse online pe TIFF Unlimited!

S-a lansat “Netflix-ul festivalului TIFF”. Ce filme si seriale vor fi puse online

Este o noutate, insa TIFF a lansat un fel de Netflix, o aplicatie special conceputa pentru smatphone si smart TV. Se numeste TIFF Unlimited, iar doritorii se pot abona la aceasta platforma online. Pentru cei care se aboneaza in urmatoarele doua luni, pretul va fi de 3.5 euro pe luna, iar pentru cei care o vor face mai tarziu, costul va fi de 5 euro pe luna.

TIFF Unlimited a fost lansat in vara acestui an si, conform declaratiilor lui Tudor Giurgiu (fondatorul TIFF) pentru paginademedia.ro, se bucura deja de un foarte mare succes. S-ar parea ca in prezent, platforma numara deja peste 1.800 de abonati.

Momentan, exista aproximativ 50-60 de filme in mare majoritate premiate la TIFF, insa dorinta lui Tudor Giurgiu este ca in viitorul apropiat, abonatii sa poata gasi si seriale pe TIFF Unlimited.

Cum s-au imbracat vedetele la TIFF 2019

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Good night, fellas! #lovecinema #tiffunlimited #filmfestivals #streamingmovies #cinephile #mommy #xavierdolan #puzzle

O postare distribuită de TIFF UNLIMITED (@tiffunlimited) pe

Scrie un comentariu