Stiri Interne

S-a despartit Elena Basescu de noul ei iubit dupa doar doi ani?

Scris de Ana Kozma

Elena Basescu si iubitul ei, Catalin Tomata, pareau sa se inteleaga de minune, dar iata ca presa speculeaza despartirea lor dupa o relatie de doar doi ani.

S-a despartit Elena Basescu de noul ei iubit dupa doar doi ani?

Dupa divortul de Bogdan Ionescu, Elena Basescu parea ca si-a gasit fericirea alaturi de Catalin Tomata, barbatul caruia i-a si daruit un copil. Iata insa ca povestile nu au intotdeauna finaluri fericite, iar presa autohtona speculeaza despartirea celor doi dupa doar doi ani de relatie.

Conform ziarului Click!, Elena Basescu si Catalin Tomata nu ar mai forma un cuplu deja de ceva vreme, desi nu isi doresc sa faca declaratii publice pe aceasta tema.

Fiica fostului presedinte a declarat ca nu va mai imbraca niciodata rochia de mireasa fiindca, cel mai probabil, dupa divort nu mai crede in institutia casatoriei.

Relatia dintre Elena Basescu si tatal micutei Anastasia a inceput in anul 2017, iar fetita a aparut la scurta vreme dupa debutul povestii lor de iubire. Alaturi de micuta Anastasia, dar si de Traian Jr. si Sofia, copiii Ellenei din casnicia cu Bogdan Ionescu, cei doi pareau sa se potriveasca de minune.

Elena Basescu si Catalin Tomata s-au afisat ultima oara, in calitate de cuplu, in luna iunie a acestui an, la nunta unor prieteni. Luna trecuta, EBA a petrecut vacanta la mare alaturi de cei 3 copii, fara Catalin.
Acesta din urma nu a participat nici la petrecerea data de onomastica fostei Prime Doamne, Maria Basescu.

Elena Basescu si-a botezat fetita. Iata ce vedete a invitat!

Tot fara partenerul ei a participat Elena si la botezul fetitei Elenei
Udrea, la finele lunii spetembrie.

Elena Basescu are o fetita adorabila! Iata cum arata la o luna!

Scrie un comentariu