Cinenews

S-au pus oficial in vanzare biletele la Allegiant

Scris de Alexandru Manea

Disponibil din 11 martie in premiera mondiala pe marile ecrane din Romania, filmul ,,Allegiant” din seria ,,Divergent” va putea fi vizionat la noi in tara cu o saptamana inainte de lansarea sa in Statele Unite ale Americii, iar biletele s-au pus deja in vanzare.

allegiant-1

Filmul ,,Allegiant” din seria ,,Divergent” va putea fi vizionat la noi in tara cu o saptamana inainte de lansarea sa in Statele Unite ale Americii, iar biletele s-au pus deja in vanzare. la toate cinematografele din retelele Cinema City si Cityplex, precum si la: Grand Cinema&More, Hollywood Multiplex, Movieplex, CinemaPro, Cinema ,,Trivale” (Pitesti), Cinema One (Brasov), Cinema Palace (Oradea) si Cortina (Oradea).

Distribuit de Freeman Entertainment, filmul ,,Allegiant” are la baza best seller-ul omonim semnat de Veronica Roth si reprezinta cea de-a treia parte a seriei „Divergent”.

Actiunea din „Allegiant” ii va provoca pe Tris (Shailene Woodley) si Four (Theo James) sa reziste intr-o noua lume, mult mai periculoasa decat tot ce stiau pana acum.

Dupa cutremuratoarea revelatie din „Insurgent”, Tris si Four sunt obligati sa evadeze dincolo de zidurile care inconjoara orasul Chicago. Pe langa pericolele necunoscute care ii asteapta, asta mai inseamna sa-si abandoneze pentru prima data prietenii si familia. Tot ce stiau devine irelevant in aceasta noua lume, iar cei doi trebuie sa aleaga in cine sa aiba incredere in momentul in care izbucneste un razboi care ameninta intreaga omenire. Pentru a supravietui, Tris va lua decizii aproape imposibile care ii vor testa curajul, sacrificiul si iubirea.

Freeman Entertainment ii prezinta din 11 martie, la cinema, pe Shailene Woodley si Theo James, alaturi de Zoë Kravitz, Miles Teller, Naomi Watts, Maggie Q si Ansel Elgort, in premiera mondiala pe marile ecrane din Romania, in „Seria Divergent: Allegiant”.

Scrie un comentariu