ADPM Beauty Evenimente

S-au lansat noile fiole si spray-uri de fata BABOR pentru un ten perfect

Scris de Alexandru Manea

Top Line a lansat in Romania noile fiole si spray-uri de fata BABOR destinate ingrijirii tuturor tipurilor de ten in cadrul unui eveniment Media-VIP la care au participat persoane publice precum Andreea Marin, Carmen Bruma, Andreea Antonescu, Adina Halas, Amalia Enache, Crina Abrudan, Ada Condeescu si trainerul international BABOR, Fabienne Lindholm.

S-au lansat noile fiole si spray-uri de fata BABOR pentru un ten perfect

Noua colectie de fiole BABOR, The Art of Beautiful Skin, a fost incadrata in sase tipologii de personalitate, cu efecte specifice, menite sa evidentieze si sa potenteze frumusetea naturala a femeilor active, urbane: 

BLOW ADDICT – pentru hidratare si luminozitate

VITAMIN DIVA – efect revigorant si energizant

DETOX ANGEL – pentru protectie impotriva factorilor poluanti

NIGHT LOVER – efect reparator al tenului

AGELESS HERO – intinerire si efect de lifting instant

HEMP REBEL – efect destresant si antiaging

Fiecare produs include sapte fiole pentru o cura intensiva de o saptamana, cu rezultate uimitoare. 

Noile spray-uri de fata BABOR protejeaza tenul in special in perioada sezonului estival. Sunt trei tipuri de spray ce raspund, on the go, unei probleme specifice a tenului. 

BIOTIC FRESH – piele sanatoasa – cu formula imbogatita cu probiotice, echilibreaza tenul, intareste bariera protectoare a pielii si ii imbunatateste calitatea.

METROPOLITAN DEFENSE – antipoluare-  are efect revitalizant pentru tenul tern, obosit, si protejeaza pielea impotriva factorilor poluanti.

GLOWING SUMMER – luminozitate si aspect bronzat – a fost creat pentru un ten ce are nevoie de reinprospatare. 

BABOR ENPOWER WOMEN

BABOR a lansat recent o campanie inspirationala denumita ENPOWER WOMEN, in pateneriat cu UN Women Association. 

Fabienne Lindholm, trainer international BABOR, a explicat conceptul campaniei. 

“Chiar daca suntem foarte diferite, noi, femeile, oferim sprijin si ne inspiram una pe cealalta!

Eforturile pe care le depunem nu sunt intotdeauna simple. Dar ceea ce ne uneste este disponibilitatea noastra de a accepta provocarile. Nu suntem visatoare: luptam cu inimile si cu mintile noastre. Ramanem pozitive, credem in noi insine si obtinem ceea ce ne dorim. si asta inseamna ca ne multumim doar cu ce este cel mai bun! 

Traim o singura data si, de aceea, oferim mereu 100%. Oferim iubire si impartasim bucuria vietii. Ne sprijinim unele pe altele, deoarece stim ca doar impreuna suntem puternice.

Detinem puterea. Iar, in momentele in care ne simtim istovite, ne ridicam si ne continuam drumul. Nimic nu ne poate opri. Fiecare femeie este unica. Iar toate produsele pentru ingrijirea pielii oferite de BABOR sunt la fel de individuale ca frumusetea noastra.

Cand folosim produse de frumusete care sunt perfect adaptate nevoilor noastre de ingrijire a pielii, ne simtim bine in pielea noastra, indiferent unde suntem si radiam incredere in sine.

BABOR incurajeaza femeile sa fie unice si frumoase. Avem puterea. si nu exista decat o singura marca de ingrijire a pielii pentru noi: BABOR #askformore”, a declarat Fabienne Lindholm.

Noile produse BABOR sunt disponibile in magazinele Top Line si pe www.toplineshop.ro. in plus, fiolele BABOR stau la baza ritualurilor de infrumusetare, personalizate de cosmeticiene, din centrele de infrumusetare partenere Top Line din Romania.

Catalin Botezatu dezvaluie ritualul sau de infrumusetare

Scrie un comentariu