Stiri externe Style Radar

S-au lansat costumele de baie din sticle de plastic reciclate!

Scris de Ana Kozma

Brand-ul Madewell a lansat o colectie inedita de costume de baie. De ce inedita? Ei bine, pentru ca piesele care construiesc colectia sunt confectionate din sticle de plastic reciclate!

S-au lansat costumele de baie din sticle de plastic reciclate!

A venit primavera si suntem cu un pas mai aproape de sezonul cald, astfel incat va incepe curand “vanatoarea” pentru costumul de baie perfect. In caz ca iti doresti unul in care nu doar sa te simti bine, ci vrei sa fie si ecologic, brand-ul Madewell iti ofera solutia perfecta!

Madewell tocmai a anuntat lansarea unei colectii de costume de baie confectionate dintr-un material obtinut in urma prelucrarii sticlelor de plastic reciclate!

Colectia poarta denumirea de “Second Wave” si adduce Madewell in randul brandurilor care au ales sa lanseze pe piata linii vestimentare ecologice. Intrucat sustenabilitatea a devenit o preocupare majora a multor oameni in ultima vreme, o multime de brand-uri au reusit sa incorporeze plasticul reciclat in produsele pe care le produc.

Colectia lansata de Madewell include costume de baie cu imprimeuri dragute, taieturi care avantajeaza orice silueta sii detalii feminine.

Pentru fiecare piesa a colectiei “Second Wave”, cel putin doua sticle de plastic au fost reciclate. In total, dupa cum anunta reprezentantii brand-ului, mai bine de 50.000 de sticle de plastic au fost reciclate pentru realizarea acestei colectii.

Trebuie mentionat ca preturile costumelor de baie sunt unele cat se poate de accesbile, niciunul nedepasind pragul de 100 de dolari.

Anda Adam, parada in costume de baie in vacanta din Mexic

Cele mai iconice costume de baie din istorie

 

Vezi această postare pe Instagram

 

look good / feel good. our madewell second wave swim collection gives plastic bottles a new life. link in bio to shop. #everydaymadewell

O postare distribuită de Madewell (@madewell) pe

Scrie un comentariu