2 Principale Stiri Interne

S-au intalnit, dupa ani buni, la cununia Oanei Roman!

Scris de Alexandru Manea

Petre Roman s-a reintalnit cu fosta sotie, Mioara Roman, dupa multi ani in care s-au evitat, la cununia fiicei lor, Oana. Fostii soti s-au salutat protocolar dar nu au facut poze impreuna.

mioara-petre-roman-cununie

Petre Roman si Mioara Roman s-au reintalnit, dupa ani buni in care s-au cam evitat, la cununia fiicei lor, Oana. Fostul prim-ministru al Romaniei s-a prezentat la Starea Civila a Sectorului 2 imbracat elegant, cu palton, camasa si cravata, oferindu-i fiicei sale un buchet cu flori.

Sotia lui, Silvia, nu l-a insotit, probabil pentru a crea un moment incomod, stiindu-se faptul ca pentru ea si-a parasit familia in urma cu sapte ani. Intalnirea cu fosta lui sotie a fost unul din momentele speciale ale evenimentului. Cei doi s-au salutat protocolar, insa nu s-au fotografuiat impreuna, desi asistau la cel mai frumos moment din viata fiicei lor.

oana-roman-cununie-sofa

 

„Mi s-au inmuiat picioarele si mi s-au umplut ochii de lacrimi cand am vazut cat de frumoasa e Oana gravida. Am mari emotii cand ma gandesc la momentul in care fiica mea va da nastere primului copil. Am sa fiu langa ea si am sa o sprijin”, a declarat Petre Roman.

Politicianul nu a mai ajuns seara la petrecerea pe care fiica lui a organizat-o la restaurantul SOFA. La chef au luat parte doar 30 dintre prietenii si rudele acesteia, printre care, mama ei, Mioara si sora ei, Catinca.

Ginerele i-a facut o impresie placuta lui Petre Roman, acesta tinand sa precizeze insa ca nu il cunoaste deocamdata ca.. om. „Mi-am cunoscut deja ginerele, dar nu stiu cum este ca om”, a mentionat el.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu