Stiri Interne

S-au dus la castingul Next Top Model (Antena 1) crezand ca dau de Botezatu

Scris de Alexandru Manea

Confuzie mare la castingurile Next Top Model. O mare parte dintre aspirantele la acest titlu s-au prezentat la preselectii crezand ca emisiunea este in continuare realizata si prezentata de Catalin Botezatu. Cand colo, situatia era cu totul alta.

casting-next-top-model

Catalin Botezatu a incheiat contractul cu Antena 1 la inceputul toamnei, si s-a transferat la Kanal D unde filmeaza un nou reality show fashion, Supermodels by Catalin Botezatu”.

La castingurile din tara au luat parte mii de fete si baieti care spera sa ajunga in emisiune alaturi de celebrul designer si sa castige premiul cel mare si sa ajunga modele renumite peste hotare.

catalin-botezatu-next-top-model-21

In acelasi timp, insa, Antena 1 a derulat castinguri pentru un nou sezonNext Top Model” ce va fi prezentat si jurizat de o noua echipa. Nu s-a mentionat insa in promovarea castingului ca Botezatu nu mai este in echipa, astfel ca o mare parte din fetele ajunse la preselectii credeau ca se vor intalni cu celebrul designer.

„Nu stiau ca Bote nu mai este prezentatorul emisiunii, aveau impresia ca-l vor gasi pe el acolo, dar se trezeau cu Slav”, a declarat o sursa pentru Click, mentionand ca Victor Slav ar fi parte din noul proiect.

botezatu-filmari-supermodels

Pentru noul show de la Kanal D, Botezatu i-a pus pe concurenti sa defileze pe picioroange

Nu se stie insa daca si cand se va realiza si transmite noul sezon „Next Top Model”, primul fara Botezatu si echipa lui, tinand cont de taierile masive de buget din Antena 1. Nu s-a comunicat deocamdata niciun nume ce va fi parte a juriului sau va prezenta emisiunea.

Catalin Boteztatu a lansat „Next Top Model” in urma cu patru ani la Antena 1. Odata ce a plecat la Kanal D, a trebuie sa adopte un alt format, cu un alt nume, astfel ca in prezent filmeaza pentru ceea ce se va numi „Supermodels by Catalin Botezatu”. Spre deosebire de Next Top Model, aici participa si fete si baieti.

Scrie un comentariu