News

S-au despartit din pricina femeilor

Scris de Christian Stan

Excesul de femei a fost motivul principal de separare dintre Christina Aguilera si Jordan Bratman. Ati fi tentati sa credeti ca Jason a inselat-o pe artista cu cine apuca, insa nu va grabiti sa trageti concluzii pripite! Christina Aguilera este bisexuala si iubeste la nebunie si femeile!

Conform RadarOnLine, motivul principal de divort dintre Christina Aguilera si sotul ei sunt femeile. Insa nu apetitul lui Jordan pentru femei a fost cauza, ci pasiunea Christinei pentru frumoasele de acelasi sex.

Inca de cand s-au casatorit Jordan stia ca artista este bisexuala, iar mariajul lor a fost unul libertin, Christina aducand in diferite ocazii femei la ea acasa. Conform unei surse, femeile erau racolate de bodyguard-ul Christinei, care le explica acestora exact care este situatia.

„Garda de corp mi-a spus ca Jordan este ok ca X-tina sa aduca femei acasa. Toata aceasta situatie mi s-a parut destul de ciudata, astfel ca nu am dat curs invitatiei de a o insoti pe artista in spatiul privat. Este amuzant ca mai multe prietene de-ale mele au fost abordate in mod similar. Banuiesc ca Jordan nu era implicat in partidele de sex dintre fete si ca gelozia si-a spus in cele din urma cuvantul”, povesteste o femeie care a fost abordata de garda de corp a Christinei in localul The Abbey din Beverly Hills.

Scrie un comentariu