Stiri externe

S-au anulat si premiile Emmy Daytime! Iata ce decizie au luat organizatorii!

Scris de Ana Kozma

Gala Premiilor Emmy Daytime trebuia sa aiba loc pe data de 12 iunie 2020, insa organizatorii au hotarat sa anuleze acest eveniment. La fel ca in cazul multor altora care au fost anulate sau amanate, de vina este epidemia de Coronavirus.

S-au anulat si premiile Emmy Daytime! Iata ce decizie au luat organizatorii!

Pandemia de Coronavirus face pe zi ce trece mai multe victime. Pe langa faptul ca afecteaza un numar alarmant de oameni la nivel mondial, duce la anularea sau amanarea unor evenimente importante.

Evenimentul cel mai recent amanat din cauza epidemiei COVID-19 este Gala Premiilor Emmy Daytime. Editia din acest an urma sa se desfasoare pe data de 12 iunie la Pasadena Civic Auditorium.

Organizatorii au hotarat insa anularea evenimentului din cauza crizei prin care lumea trece la momentul actual.

“Avand in vedere ingrijorarea noastra cu privire la pandemia COVID-19, am decis ca nu vom mai organiza cea de-a 47-a editie a Daytime Emmy Awards. Sunt atatea necunoscute la momentul actual si informatiile se scimba de la o zi la alta. De la o ora la alta. Ar fi iresponsabil din partea noastra sa mergem mai departe cu acest eveniment”, a declarat Terry O’Reilly, presedintele NATAS, intr-un comunicat de presa.

Desi gala in sine nu va mai avea loc, organizatorii cauta alternative pentru a onora castigatorii. Spun ca vor da mai multe detalii pe masura ce ajung la o hotarare finala.

Festivalul de Film de la Cannes, amanat pentru prima data in istorie!

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu