Stiri externe

S-a lansat păpușa Barbie Regina Elisabeta a II-a

Scris de Ana Kozma

Pentru prima oară în istorie, o figură regală a fost transformată în păpușă Barbie. Cu ocazia aniversării a 96 de ani și a Jubileului de Platină celebrat anul acesta, compania Mattel a lansat păpușa Barbie Regina Elisabeta a II-a.

S-a lansat păpușa Barbie Regina Elisabeta a II-a

S-a lansat păpușa Barbie ce o întruchipează pe Regina Elisabeta a II-a. O păpușă în ediție limitată care cu siguranță se va bucura de succes în rândul colecționarilor. Această lansare este un tribut adus aniversării Reginei, care ieri a împlinit 96 de ani, iar în luna iunie celebrează 70 de ani pe tronul Marii Britanii.

Cu ocazia Jubileului de Platină, compania Mattel lansează păpușa Barbie realizată după chipul și asemănarea Reginei Elisabeta. Este realizată în cel mai mic detaliu, astfel încât să redea realitatea cât mai aproape de adevăr.

Nu lipsesc bijuteriile coroanei, Ordinele și coafura emblematică a Reginei. Rochia nu este o replică a uneia purtate în viața reală, dar e inspirată din stilul Reginei Elisabeta și din portretele oficale ale acesteia din ultimii ani.

Cât costă cea mai nouă păpușă Barbie? 75 de dolari!

Simbolul puterii la 96 de ani. Cum a pozat regina Elisabeta a Marii Britanii!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Barbie (@barbie)

Scrie un comentariu