ADPM Cool

Inedit! S-a lansat papusa Barbie cu celulita, vergeturi si acnee!

Scris de Administrator

Dorindu-si sa vada cum ar reactiona oamenii la vederea unei papusi ce nu intruchipeaza nici pe departe perfectiunea, ci normalitatea, Nickolay Lamm a conceput o altfel de papusa Barbie.

barbie-normala2

Nickolay Lamm este un artist foarte talentat si cu viziune, care a conceput recent o altfel de papusa Barbie, pe care a numit-o simplu “Normala”. De ce normala? Pentru ca este complet diferita de cea clasica, reprezentand mai degraba normalitatea si nicidecum perfectiunea.

barbie-normala1 barbie-normala3 barbie-normala4

Papusa este creata dupa proportiile corpului unei tinere obisnuite de 19 ani si are imperfectiuni. Se gaseste deja pe piata si vine “la pachet” cu o colectie de stickere precum tatuaje, celulita, zgarieturi, vergeturi, acnee, piscaturi de tantari si alte astfel de lucruri cu care o femeie obisnuita este atat de familiarizata.

barbie-normala5 barbie-normala6

Artistul isi doreste astfel sa le incurajeze pe tinerele fete sa se iubeasca asa cum sunt si sa nu tina cont de standardele impuse atunci cand vine vorba despre frumusete.

barbie-normala7 barbie-normala8

“Barbie este o figura iconica, asa ca m-am gandit ca ar fi o idee buna sa creez si o Barbie normala. Si am vrut sa arat ca normalitatea este ceva frumos, ca nu trebuie sa ne supunem unor standarde impuse si atat de nerealiste in ceea ce priveste frumusetea”, explica artistul.

Scrie un comentariu