News

S-a lansat linia de ochelari de soare Catalin Botezatu!

Scris de Alexandru Manea

Catalin Botezatu îsi extinde afacerile în domeniul fashion lansand o linie de ochelari de soare, în parteneriat cu Sover Optica. Evenimentul de lansare a liniei Catalin Botezatu a avut loc la Ambasad`Or Leisure & Events in cadrul Intalnirii Partenerilor Sover Optica.

Obiectele colectiei respecta tendintele actualului sezon, precum si stilul celei mai recente colectii semnate de designerul roman, Aviator, aspectul vintage si look-ul military fiind cel mai bine puse în valoare de patru modele pilot folosite în prezentarea de moda.

Colectia include si modele de ochelari de soare feminini retro în stilul celor purtati în anii ’60 de Jacquelline Onassis.

Din colectie face parte si o montura unisex din acetat, o replica a binecunoscutului Wayfarer, un model icon pe care designerul a dorit sa-l verniseze în trei variante cromatice: negru, rosu si alb. Toate cele sapte modele sunt echipate cu lentile polarizate.

„Brandul Catalin Botezatu continua sa evolueze devenind un stil de viata. Am încercat sa completez portofoliul actual prin oferirea a tot ceea ce barbatul sau femeia ar putea avea nevoie: de la o vestimentatie rafinata, o rochie de cocktail, un costum elegant, pana la un look casual.

Pe langa liniile de underwear si outwear sau cele de parfumuri si încaltaminte, brandul Catalin Botezatu s-a extins si în segmentul pret-à-porter, printr-o suita de accesorii de marochinerie lansate în primavara acestui an.

Ochelarii de soare sunt un pas înainte în evolutia naturala a brandului si sunt deosebit de mandru de aceasta noua colectie realizata în parteneriat cu Sover Optica”, declara Catalin Botezatu.

„Suntem bucurosi pentru lansarea Catalin Botezatu Eyewear deoarece vedem concretizat un pas esential al acestui proiect. Fiind un perfectionist, Catalin s-a implicat personal în realizarea prototipurilor, ceea ce ne ofera certitudinea ca vom reusi sa obtinem vanzari pe masura notorietatii sale”, declara Doina Badiu, director general Sover Optica.

Prima colectie Catalin Botezatu Eyewear va fi disponibila pe piata romaneasca începand cu luna ianuarie 2012. Ea cuprinde 7 modele ce acopera 18 variante cromatice, fiind adresate deopotriva publicului feminin si masculin.
Pentru realizarea acestei linii de ochelari, Sover Optica a recurs la experienta unui fabricant din nordul Italiei, tara ce dispune de o puternica traditie în industria mondiala a ochelarilor.

Colectia va fi distribuita în Romania prin intermediul Sover Optica.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu