ADPM Beauty Stiri externe Video

S-a lansat imprimanta pentru machiaj! Uite cum funcționează! VIDEO

Scris de Ana Kozma

Poate că sună ușor ciudat, dar după 13 ani de cercetare intensă, s-a lansat prima imprimantă pentru machiaj. Iată cum funcționează ineditul device!

S-a lansat imprimanta pentru machiaj! Uite cum funcționează! VIDEO

Când auzi termenul de imprimantă pentru machiaj, parcă îți trece prin minte ideea de science fiction. Dar noul dispozitiv Opte este cât se poate de real. În plus, una dintre cele mai mari inovații din domeniul frumuseții în ultima vreme.

Este ideal mai ales pentru persoanele cu probleme precum petele pigmentare sau urmele acneei. P&G Ventures Opte este un dispozitiv micuț, portabil, care îți scanează fața și folosește cantitatea optimă de ser pigmentat pentru ca tenul tău să arate perfect.

Deja 25.000 de oameni s-au înscris pe lista de așteptare pentru a cumpăra imprimanta pentru machiaj.

Deci, cum funcționează Opte? Atunci când aplici fond de ten pe față, e aproape imposibil să ascunzi chiar toate imperfecțiunile tenului. Opte folosește o cameră de înaltă definiție ce scanează fața și detectează imperfecțiunile, până și cele greu vizibile cu ochiul liber.

Odată ce le identifică, folosește picături microscopice de ser pigmentat pentru a le acoperi. Mai exact, pentru a uniformiza perfect tenul. Prețul acestui device se ridică la 599 de dolari.

Creatorii săi spun că nu este destinat exclusiv pielii de pe față, ci poate fi folosit cu succes și în zona decolteului, spre exemplu. Mai ales că serul pigmentat pe care îl folosește este rezistent la transfer.

Machiajele de la Premiile Emmy 2020

Scrie un comentariu