Evenimente

Premiera in Romania! S-a lansat imnul Media Music Awards!

Scris de Administrator

Pentru prima data in Romania, o gala de premii muzicale are propriul imn. Este vorba de MediaMusic Awards, ceremonia care se va desfasura joi, 18 septembrie, la Sibiu.

Afis MMA 2014 artisti

Imnul Media Music Awards este antrenant, fresh si este menit sa aduca un strop din atmosfera de distractie ce va avea loc in seara evenimentului in Piata Mare din Sibiu.

Fii pregatit de show/ Ne auzi de atatea ori la radio/ Azi premiem tot ce e mai bun direct din concert pe scena acum/

Totul e gata de petrecere/ Sa dam la maxim toate boxele/ Ca cei mai buni urca pe scena sunt toti chiar aici la Media Music Awards.

Artisti de top pe care-i vezi in clipuri la TV/ Vin pe scena sa-si ia premiile si impart cu noi toate emotiile/

Totul e gata de petrecere/ Sa dam la maxim toate boxele/ Ca cei mai buni urca pe scena sunt toti chiar aici la Media Music Awards”, sunt cateva din versurile piesei desemnata Imnul Media Music Awards.

fani MMA

Media Music Awards, singura gala muzicala din Romania unde premiile se acorda in mod 100% transparent pe baza difuzarilor radio-TV, pe baza statisticilor Media Forest, va avea loc pe 18 septembrie la Sibiu.

Pe scena impozanta ridicata in Piata Mare, in fata a peste 30.000 de oameni vor canta cei mai in voga artisti ai momentului: Andra, What’s Up, Elena Gheorghe, Akcent, 3 Sud Est, Vunk, Fly Project, Holograf, Guess Who, DJ Sava feat. Raluka, Puya, Delia, Sore, Corina, Oana Radu, Maximilian, Connect-R, Lidia Buble, Maxim, Amna, Mandinga, Vescan, AMI, What’s Up, Adda, Cargo, Deepcentral, Alina Eremia, Grassu XXL, Nicole Cherry.

afis artisti MMA prezentatori

Gala va fi prezentata de Adrian Sina si Sore.

In premiera pentru o gala muzicala din Romania, la Media Music Awards va fi premiat cel mai infocat admirator al unui artist autohton. Fanul numarul 1, desemnat prin vot online la categoria “Best Fan”, urmeaza sa urce pe scena evenimentului de la Sibiu, de pe 18 septembrie, si sa primeasca trofeul chiar din mainile idolului sau ale idolilor sai.

Fani MMA 1

Media Music Awards va debuta cu ceremonia Green Carpet, vedetele participante urmand sa isi faca aparitia pe gazonul verde spre a fi fotografiate la panoul oficial. De acolo se va transmite live emisiunea MTV Media Music Awards Exclusive Preview, telespectatorii urmand sa vada, la MTV Romania, cele mai cool momente si imagini behind the scene cu artistii preferati.

Media Music Awards 2014 powered by Media Forest este un eveniment recomandat de Pro FM si prezentat de MTV si sustinut de Consiliul Local Sibiu prin Primaria Municipiului Sibiu.

Scrie un comentariu