Stiri externe Video

S-a despărțit Daft Punk. Cele mai celebre piese ale trupei!

Scris de Ana Kozma

Grupul Daft Punk și-a anunțat despărțirea după nu mai puțin de 28 de ani de colaborare de succes. Iată aici câteva dintre cele mai cunoscute și mai îndrăgite piese ale trupei!

S-a despărțit Daft Punk. Cele mai celebre piese ale trupei!

Daft Punk s-a despărțit! Celebrul duo de muzică electronică era format din doi artiști francezi: Guy-Manuel de Homem-Christo și Thomas Bangalter. Trupa și-a câștigat notorietatea în perioada anilor 90, odată cu mișcarea muzicii house din Franța. Au reușit să mențină acest succes de-a lungul anilor. Mulți oameni le-au ascultat cu drag muzica și le-au admirat imaginea învăluită în mister.

Luni, Daft Punk a anunțat că încetează activitatea. Anunțul a fost făcut printr-un clip intitulat Epilogue și postat pe contul de YouTube al trupei. Videoclipul a fost deja urmărit de peste 10 milioane de oameni. Un reprezentant al trupei a confirmat pentru Variety că grupul s-a destrămat, însă nu a oferit mai multe detalii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Daft Punk (@daftpunk)

Daft Punk a lansat patru albume între anii 1997 și 2013. Ultimul s-a numit Random Access Memories. Au în palmares nu mai puțin de 6 Premii Grammy. Ascultați aici câteva dintre cele mai de succes piese Daft Punk.

Da Funk (1995)

Around The World (1997)

One More Time (2000)

Harder, Better, Faster, Stronger (2001)

Digital Love (2001)

Technologic (2005)

Robot Rock (2005)

Get Lucky (2013)

The Weeknd feat. Daft Punk, Starboy (2016)

The Weeknd feat. Daft Punk, I Feel It Coming (2016)

AUDIO! Colaborare inedita intre Jay-Z si Daft Punk! „Computerized” face furori pe internet

Scrie un comentariu