Style Radar

S-a deschis TOPSHOP TOPMAN in Baneasa Shopping City. Iata cum arata!

Scris de Sorin Dutoiu

Cel mai mare magazin TOPSHOP TOPMAN din Sud-Estul Europei s-a deschis in Baneasa Shopping City. Magazinul se intinde pe doua etaje, are peste 1200 mp si include si un salon de infrumusetare. Iata cum arata locatia!

S-a deschis TOPSHOP TOPMAN in Baneasa Shopping City. Iata cum arata!

Dupa ce, in primavara acestui an, a fost inaugurat in Bucuresti Mall, TOPSHOP TOPMAN s-a deschis recent si in Baneasa Shopping City. De aceasta data vorbim de cel mai mare magazin al brandului, din Sud-Estul Europei.

Se intinde pe doua etaje, are peste 1200 mp si include si un salon de infrumusetare express BROW BAR & MORE  (manichiura, pensat, make-up & hair styling).

In flagship-store-ul TOPSHOP TOPMAN din Baneasa Shopping City sunt gazduite si pop-up shop-uri exclusive ale catorva designeri londonezi, printre care Jovonna London, WHYTE STUDIO, AoC (Absence of Colour) si Ragged Priest. In plus, ai ocazia sa iti personalizezi bijuteriile semnate Lisa Angel la un pop-up bar amenajat in magazin.

„Suntem incantati ca am reusit sa deschidem cel de-al doilea magazin TOPSHOP TOPMAN din Romania, care de altfel este si cel mai mare din Sud-Estul Europei. Provocarea noastra este aceea de a le oferi clientilor nostri o gama cat mai variata de articole vestimentare, accesorii si noi branduri, unele dintre acestea fiind disponibile exclusiv in Romania magazinul nostru din Baneasa Shopping City”, declara Michael Antoniades – General Manager, Topshop Topman, Romania & Cipru

Servicii de personal shopping

Serviciul de personal shopping TOPSHOP TOPMAN este un serviciu de cumparaturi premium, disponibil in magazinele selectate TOPSHOP TOPMAN din intreaga lume. Expertii in moda ofera consultanta unica, personalizata, acces la cele mai noi colectii de haine in exclusivitate si pot pregati propuneri de tinute inainte de a se intalni cu clientii care nu au timp suficient de shopping. Toate intalnirile se desfasoara in cabine de proba private si elegante, cu bauturi racoritoare la indemana.

Primul magazin TOPSHOP TOPMAN din Romania s-a deschis in Bucuresti Mall

Despre autor

Sorin Dutoiu

Scrie un comentariu