2 Principale News

S-a ales praful! Megan Fox si Brian Austin Green divorteaza dupa 5 ani de casnicie!

Scris de Christian Stan

Nu mai este totul roz intre Megan Fox si Brian Austin Green. Actrita din „Testoasele Ninja” si actorul din „Beverly Hills 90210” au decis sa puna punct mariajului lor de cinci ani, in urma caruia au rezultat doi baieti. Megan Fox a depus actele de divort la inceputul verii citand „divergente ireconciliabile”.

Ferrari's 60th Anniversary In The USA

Megan Fox si Brian Austin Green au format un cuplu inca din anul 2005, cei doi ajungand in fata Altarului in urma cu cinci ani. La inceputul verii, actrita Megan Fox a depus actele de divort citand „divergente ireconciliabile”. Despartirea celor doi este cu totul neasteptata si vine dupa ce actrita a adus pe lume, in urma cu 18 luni, al doilea baietel al cuplului, Bodhi. Primul fiu al celor doi, Noah, s-a nascut in urma cu doi ani.

Motivul real al divortului pare sa fie determinat insa de faptul ca Megan Fox are ambitii mari in cariera ei de actrita, asta in vreme ce Brian isi dorea ca aceasta sa se concentreze mai mult asupra familiei si sa renunte la anumite roluri si angajamente profesionale.

Megan Fox, in varsta de 29 de ani, a devenit cunoscuta dupa ce a interpretat rolul principal feminin in primele doua filme din franciza „Transformers”, lansate pe marile ecrane in 2007, respectiv 2009. Actrita americana a fost desemnata cea mai sexy femeie din lume intr-un sondaj realizat in 2008 de revista FHM.

Scrie un comentariu