News

Exclusiv! Ruslana, innebunita dupa vinurile romanesti!

Scris de Christian Stan

Ruslana, castigatoarea Eurovisionului din 2004,revine in Romania pentru un concert de zile mari care se va desfasura vieri seara in cadrul Festivalului International al Viei si Vinului „Bahus 2011”, Focsani. Ruslana va pleca acasa cu nu mai putin de 100 de sticle de vin vrancean, care ii vor fi facute cadou de organizatori.

Focoasa ucraineanca Ruslana, care a reusit sa castige in anul 2004 concursul Eurovision, revine in Romania pentru un concert inedite, ce se va desfasura vineri seara la Focsani. Ruslana da astfel tonul Festivalului „Bahus 2011”, prilej cu care se va inaugura si Piata Unirii din Focsani.

Concertul pe care il va sustine artista ucraineanca este unul cu adevarat inedit, iar prestatia scenica a artistei va fi pusa in evidenta printr-un show cu lasere, unic in Romania. Pe langa onorariu, Ruslana va pleca acasa cu 100 de sticle de vin romanesc, care ii vor fi oferite cadou de catre organizatori.

Festivalul International al Viei si Vinului „Bahus 2011” va fi prezentat vineri seara de Daniel Buzdugan, iar sambata si duminica de Catalin Maruta. Andra va urca si ea pe scena vineri seara alaturi de Ruslana, sambata canta Compact, iar duminica seara vor canta Puya, Deepside DJs si Connect’R.

Scrie un comentariu