Stiri Interne Video

Ruptura Alex Velea – Mario Fresh – Lino Golden. Artistul a renunțat și la manager.

Scris de Ana Kozma

După o prietenie frumoasă și o colaborare de lungă durată, Alex Velea, Mario Fresh și Lino Golden au hotărât recent să își separe drumurile. Mai mult, artistul a renunțat și la manager. Iată aici toate detaliile.

Ruptura Alex Velea – Mario Fresh – Lino Golden. Artistul a renunțat și la manager.

Multă vreme, Alex Velea, Mario Fresh și Lino Golden păreau de nedespărțit. Nu colaborau doar pe plan professional, ci erau precum o familie. De altfel, în urmă cu mai mulți ani, Alex Velea și Antonia i-au luat la ei acasă pe Mario Fresh și Lino Golden. Au locuit împreună și i-au ajutat să se dezvolte pe plan professional.

Anii au trecut și în ultima vreme cei trei păreau din ce în ce mai distanți. Recent, au hotărât să își despartă drumurile. Atât din punct de vedere profesional, cât și personal. A fost o despărțire nu tocmai frumoasă, s-au aruncat cuvinte grele, dar într-un final și-au urat tot binele din lume și au pus punct.

Alex Velea a fost cel care a postat pe YouTube, zilele trecute, un filmuleț în care vorbește despre această ruptură.

„Nu vreau să dau în oameni pe care i-am iubit şi care au crescut alături de mine. Vreau să vă spun partea mea de adevăr. În momentul în care am vrut să îi luăm în casa noastră, lumea s-a întrebat ce e în capul nostru. După multe eşecuri, băieţii au ajuns să aibă faimă şi succes. Dar asta le-a schimbat caracterul.

Lino şi Mario când au dat de faimă au ajuns să nu mai dorească să facă parte din Golden Boy Society. De azi înainte, ei sunt liberi de contract. Vă iubesc, dar sunt puţin dezamăgit”, a mărturisit Alex Velea.

Cum au devenit iubiți Antonia și Alex Velea când încă aveau alte relații

Apo a venit rândul lui Mario Fresh și al lui Lino Golden să răspundă. Au făcut-o, fiecare dintre ei, pe conturile de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de MARIO FRESH (@goldenboymario) pe

„Am fost un GoldenBoy de la bun început şi aşa o să rămân, indiferent de drumul pe care mă va conduce viaţa. Am plecat cu Velea pe un drum greu, anevoios şi foaaaarte lung, iar atunci când am intrat pe autostradă ne-am separat. Ar mai fi fost câte ceva de adăugat sau de schimbat în vlogul pe care l-a făcut, dar e ok şi aşa. Povestea sună diferit de la fiecare om implicat în treaba asta. Apreciez faptul că a fost cerebral şi încheie acest capitol aşa frumos. Nu vreau să merg mai departe cu vibe-uri rele, doar recunoştinţă şi mulţumiri pentru UnQ Alex! GOLDENBOY PE VIAŢĂ!”, a scris Mario Fresh.

„Multumesc unchiule că ai avut încredere în mine și că m-ați luat la voi în casă. O să rămân veșnic recunoscător. Drumurile noastre se separă, dar vaădoresc tot binele din lume”, a spus și Lino Golden.

Alex Velea a renunțat și la impresar

Semn că își dorește să o ia complet de la capăt, Alex Velea a renunțat și la colaborarea cu impresarul său. Mădălin Moșoiu va lucra însă, în continuare, cu Mario Fresh și Lino Golden.

În prezent, Alex Velea a lansat un proiect nou. Este vorba despre Trapanele, un canal de YouTube pe care lansează piese în stilul manele-dance.

Antonia si Alex Velea nu mai fac nunta vara aceasta

Scrie un comentariu