Evenimente Stiri Interne

Roxen, probleme tehnice la ultima repetiție oficială înainte de Eurovision. Cum va arăta show-ul României

Scris de Ana Kozma

Roxen, reprezentanta României la Eurovision a apărut la ultima repetiție cu o altă ținută, chiar înainte de show-ul pentru juriile naționale. Din cauza unor probleme tehnice, artista a fost nevoită să urce de două ori pe scena concursului. Iată ce s-a întâmplat.

Roxen, probleme tehnice la ultima repetiție oficială înainte de Eurovision. Cum va arăta show-ul României

Roxen a surprins audiența la ultima repetiție pentru Eurovision 2021. Cu doar câteva ore înainte de show-ul pentru juriu, a apărut cu o ținută complet schimbată față de primele apariții pe scena concursului.

Roxen și echipa au scăpat de emoțiile testelor COVID, procedura standard impusă de organizatori tuturor participanților la eveniment. Din nou, rezultatele acestora au fost negative.

Reprezentanta României a cântat într-o rochie cu imprimeu floral, o apariție total diferită față de cea purtată la primele repetiții pe scena Rotterdam Ahoy.

„Am primit o mulțime de reacții pozitive la outfitul pe care l-am pregătit pentru concurs. Vă mulțumesc din suflet și vă promit că voi da totul, diseară, în fața juriului. Ne vedem marți, la semifinala pentru public!”, a declarat Roxen.

Eurovision în timpul pandemiei. Ce restricții sunt!

Din cauza unor probleme tehnice, Roxen a fost nevoită să urce de două ori pe scena concursului, în cadrul repetiției pentru juriu. Din păcate, și alți artiști s-au confruntat cu probleme tehnice în această seară. Roxen a fost afectată de această situație, însă nu a renunțat. După ce organizatorii au remediat situația, reprezentanta României a făcut un performance absolut memorabil.

Prima semifinală Eurovision, în care va concura şi reprezentanta României, Roxen, cu melodia Amnesia, va avea loc pe 18 mai. Spectacolul va fi transmis în direct pe TVR 1, TVR Internaţional şi TVR+, de la ora 22.00.

Cum îți poți vota preferații

Românii de acasă nu au dreptul să voteze pentru reprezentanta țării noastre, deci votul românilor din străinătate este cel care poate înclina balanţa calificării României în marea finală. Voturile primite de la publicul din străinătate vor conta în proporţie de 50%, restul de 50% fiind decizia juriilor din fiecare ţară.

Tot ce au de făcut cei care vor să susţină România este ca, în perioada alocată votării (care se va deschide imediat după încheierea prezentării celor 16 piese), să voteze 13 (numărul alocat României) la telefon, prin SMS sau prin aplicaţia de pe site-ul oficial al concursului: https://eurovision.tv/app.

Românii din străinătate vor putea vota de până la 20 de ori de pe acelaşi număr de telefon.

Numerele de telefon şi SMS şi tarifele aferente vor fi afişate în fiecare ţară televiziunea publică ce transmite concursul, dar le puteţi găsi şi online, pe portalurile tvr.ro, eurovision.tvr.ro sau pe pagina oficială facebook.com/eurovision.romania.

Fanii din România își pot vota favoriții prin SMS la numărul 1399 (număr cu tarif special: 1,19 euro/SMS), de până la 20 de ori de pe acelaşi număr de telefon.

Explozie de cazuri de COVID la Eurovision. Delegația României nu a mai putut participa la ceremonia de deschidere.

Scrie un comentariu