Stiri Interne Video

Roxen, peste 2 milioane de vizualizări pe YouTube cu piesa pentru Eurovision

Scris de Ana Kozma

Proiectul României la Eurovision, piesa „Amnesia” a lui Roxen, a depăşit pragul de două milioane de vizualizări pe canalele oficiale Youtube – Eurovision Song Contest și Roxen.

Roxen, peste 2 milioane de vizualizări pe YouTube cu piesa pentru Eurovision

Videoclipul piesei „Amnesia”, interpretată de Roxen și regizat de Bogdan Păun, este unul dintre cele mai urmărite pe canalul concursului internațional, cu aproape 1,4 milioane de vizualizări. Piesa are peste 850 de mii de vizualizări şi pe canalul de Youtube al tinerei artiste, depăşind cifra de 2,2 milioane de afişări și adună, pe cele două conturi, peste 60 de mii de aprecieri.

Piesa României la Eurovision a atras un val de comentarii pozitive. Numeroși fani din România și din străinătate și-au manifestat online susținerea pentru Roxen și proiectul „Amnesia”.

„Sunt fericită de fiecare dată când văd că piesele mele sunt primite bine de public și apreciate de un număr atât de mare de oameni. Mai ales acum, când vine vorba despre piesa pe care o voi cânta pe scena Eurovision. Așa cum am mai spus, Amnesia este o piesă specială, cu un mesaj în care se pot regăsi foarte mulți. Așa că nu pot decât să mă bucur de rezultatele pe care le are în acest moment. Le mulțumesc tuturor pentru susținere și pentru toate mesajele frumoase pe care mi le trimit constant. Înseamnă enorm pentru mine, mă motivează să muncesc mai mult și să dau tot ce am mai bun”, a declarat Roxen, reprezentanta României la Eurovision.

Roxen a început repetițiile pentru show-ul României pe scena din Rotterdam și a înregistrat piesa „Amnesia” live-on-tape. Acest tip de înregistrare este o premieră în istoria concursului și a fost solicitată tuturor artiștilor participanți. Motivul? Realizarea show-ului în eventualitatea în care unii dintre ei nu vor putea călători în Țările de Jos, din cauza unor eventuale restricții impuse de pandemie. Concursul se va desfășura în perioada 18-22 mai la Rotterdam.

Ce piesă va cânta Roxen la Eurovision 2021

Scrie un comentariu