Stiri Interne Video

Roxen fumează în videoclip. Va sancționa CNA-ul posturile TV?

Scris de Ana Kozma

Se știe că promovarea pe tv a unor vicii precum fumatul poate fi sancționată de CNA. Un videoclip al lui Roxen, în care artista apare trăgând din țigară, este însă difuzat de posturile muzicale. Ce decizie va lua CNA-ul în acest sens?

Roxen fumează în videoclip. Va sancționa CNA-ul posturile TV?

Roxen fumează în clipul deja celebrei piese „Ce-ți cântă dragostea”. Asta deși se știe că CNA-ul poate sancționa promovarea la tv a unor vicii precum fumatul.

Conform paginademedia.ro, videoclipul lui Roxen a fost difuzat de trei posturi muzicale românești. Este vorba despre Kiss TV, Zu TV și Music Channel.

Clipul a fost difuzat la ore accesibile minorilor. Și dacă până nu demult era difuzat în varianta cenzurată, în prezent este difuzat clipul original. Astfel, minorii pot vedea la tv imagini cu Roxen fumând în prim-plan.

„Pentru că este un gest explicit legat de fumat, va intra cu celeritate în analiza Consiliului. Vom analiza această situația în primul rând plecând de la articolele care vizează protecția minorilor”, a declarat Monica Gubernat, președintele CNA, pentru Paginademedia.ro.

„Este interzisă difuzarea, în cadrul serviciilor de programe de televiziune şi de radiodifuziune, de programe care pot afecta grav dezvoltarea fizică, mentală sau morală a minorilor”. Asta spune Legea Audiovizualului. Rămâne de văzut ce decizie va lua CNA în legătură cu posturile tv care au difuzat versiunea necenzurată a videoclipului Roxen.

Detalii despre cum a fost agresată Roxen de iubit

Scrie un comentariu