Stiri Interne

Roxen, câștigatoarea Eurovision România, agresată de iubit. A depus plângere la Poliție.

Scris de Ana Kozma

Roxen, artista care va reprezenta România la Eurovision 2021, a fost victima unui act de violență. A fost agresată de iubit, motiv pentru care a depus plângere la Poliție.

Roxen, câștigatoarea Eurovision România, agresată de iubit. A depus plângere la Poliție.

Violența domestică este o reală problemă peste tot în lume. S-au făcut o mulțime de campanii de conștientizare a sa atât la nivel național, cât și la nivel internațional. Iată însă că această problemă încă există, iar Roxen a simțit-o recent pe pielea ei.

Artista care va reprezenta România la Eurovision 2020 a fost de curând victima unui act de violență. Conform cancan.ro, Roxen a fost agresată de iubitul ei. Acest lucru a îndemnat-o să se adreseze Poliției pe data de 8 iunie, undeva la ora 04:00 dimineața.

Roxen a depus plângere la Poliție împotriva iubitului agresor. De aici, următorul pas a fost emiterea unui ordin judecătoresc introdus de Parchet. Prin acesta, iubitului agresor îi este interzis să se apropie la mai mult de 500 de metri de ea, de reședința sau locul ei de muncă.

Încălcarea acestui ordin reprezintă infracțiunie și se pedepsește conform Legii.

Roxen trebuia să reprezinte România la Eurovision 2020. Ediția din acest an s-a anulat însă din pricina pandemiei de Coronavirus. Anul viitor, tot ea ne va reprezenta țara în concurs, dar piesa Alcohol You nu mai este acceptată!

Roxen merge anul viitor la Eurovision, insa piesa Alcohol You nu mai este acceptata!

Scrie un comentariu