Stiri Interne

Dupa un an de pauza, Roxana Ciuhulescu revine in televizune! Iata ce va face!

Scris de Administrator

La aproape un an dupa ce a incheiat colaborarea de 13 ani pe care a avut-o cu postul Pro Tv si a iesit din peisajul televiziunii romanesti, Roxana Ciuhulescu a anuntat astazi ca isi doreste sa revina la postura care a consacrat-o, aceea de vedeta tv, si ca are deja planuri in acest sens.

roxana-ciuhulescu-demisie

La sfarsitul verii trecute, Roxana Ciuhulescu a anuntat ca a incheiat colaborare cu trustul Pro, dupa 13 ani in care a realizat emisiuni pe tema auto, dar a si participat in productii de divertisment.

A urmat o perioada in care vedeta a preferat sa stea departe de lumina reflectoarelor, insa iata ca ceva a determinat-o acum, dupa aproape 1 an de pauza, sa se razgandeasca.

Roxana Ciuhulescu a postat astazi pe contul ei oficial de Facebook un mesaj prin care lasa sa se inteleaga ca are deja planuri de a reveni in televiziune, pastrand insa un aer de mister si nedorindu-si inca sa divulge prea multe informatii despre noul ei proiect.

„A sosit momentul sa fac un alt pas in cariera mea. Poate o sa va surprinda alegerea mea….insa recunosc ca si pe mine m-a surprins.

In viata nimic nu este intimplator si nu trebuie sa ne temem de provocari.

Va spun sincer, am suferit enorm cand am plecat din ProTv si am zis ca nu ma voi reintoarce in televiziune. Uneori trebuie sa mori putin in interior pentru a te putea renaste si ridica iarasi ca o versiune a ta mai puternica si mai inteleapta.

In curand se face anul de la ’divortul’ de Pro, dar iata ca ceva m-a convins sa ma intorc. Iar banii nu sunt intotdeauna cei mai importanti, ci satisfactiile sufletesti.

Doamne ajuta sa fie bine!

Sau cum ar spune cineva: ’sa fie bine ca sa nu fie rau’.

Curand am sa va divulg tot, promit.

Pana atunci…Adio ProTv!”, a scris vedeta pe reteaua de socializare.

Scrie un comentariu