Stiri Interne

De la senzatii tari pe patru roti la fotbal! Toate detaliile revenirii Roxanei Ciuhulescu in televiziune

Scris de Administrator

Roxana Ciuhulescu a dat masinile pe fotbal, cel putin pentru moment. Vedeta va reveni in curand in televiziune, mai exact pe Look TV, acolo unde va modera o emisiune sportiva. Iata in continuare toate detaliile.

roxana-ciuhulescu

La aproape un an dupa ce a incheiat colaborarea de 13 ani pe care a avut-o cu postul Pro Tv si a iesit din peisajul televiziunii romanesti, Roxana Ciuhulescu a anuntat de curand ca isi doreste sa revina la postura care a consacrat-o, aceea de vedeta tv, si ca are deja planuri in acest sens.

Dupa o perioada in care a pastrat suspansul si nu a vrut sa dezvaluie exact care ii sunt proiectele in ceea ce priveste revenirea pe micul ecran, Roxana le-a dezvaluit ieri amicilor ei virtuali, de pe Facebook, cu ce televiziune a semnat un contract si ce emisiune urmeaza sa prezinte in curand.

Nu este vorba despre o emisiune auto, asa cum poate multi ar fi sperat, ci una de fotbal, pe care vedeta o va modera in fiecare seara, de vineri pana duminica, la postul Look TV.

„Da, am pornit la drum cu o noua televiziune, care are proiecte serioase pentru viitor, iar aceea este Look TV, televiziunea care odata cu lansarea noii grile de programe, aduce la tv meciurile din Cupa Ligii si Liga 1.

Fotbal Look va fi emisiunea mea pe care o voi prezenta live in fiecare seara, de vineri pana duminica , in celelalte zile in grila fiind emisiunea deja consacrata a lui Horia Ivanovici, Fanatik Show. Unii au scris ca dau masinile pe fotbal si partial este adevarat. Deocamdata este in faza de tatonare, insa ma voi lupta ca in viitorul apropiat sa vin la Look Tv si cu o emisiune auto pe care s-o fac asa cum stiu eu mai bine. Prima dragoste nu se uita niciodata…”, a scris Roxana Ciuhulescu pe pagina ei oficiala de pe reteaua de socializare.

Scrie un comentariu