Stiri Interne Video

Roxana Ciuhulescu, în topul femeilor cu cele mai lungi picioare din lume

Scris de Ana Kozma

Roxana Ciuhulescu este cu adevărat o prezență spectaculoasă. O femeie frumoasă ce măsoară 1.92, dintre care 1.22 m au doar picioarele. Așa se face că vedeta a intrat recent în topul femeilor cu cele mai lungi picioare din lume! Iată pe ce loc se clasează.

Roxana Ciuhulescu, în topul femeilor cu cele mai lungi picioare din lume

Roxana Ciuhulescu măsoară 1.92. Este o femeie frumoasă, impunătoare, cu picioare interminabile și o siluetă de invidiat. Spune despre picioarele ei de 1.22 m că i-au adus, de-a lungul vieții, atât bucurii, cât și dezamăgiri.

„În clasa I, eram deja cât copiii de clasa a 4-a, iar când am intrat în clasa a 9-a, măsuram deja 1,92 m. Intrată prima dată în clasa mea, copiii s-au ridicat în picioare și mi-au dat „bună ziua”. Au crezut că sunt diriginta clasei.

Până târziu, am fost un copil complexat. Lumea mă striga „girafa”, „cămila”, „cocostârc”, mă întrebau cât e ceasul în gară. Aia este, am înghițit multe, am învățat să trec peste.

Odată ce am început să joc handbal, complexele s-au diminuat până la dispariție. Târziu, am încercat și o carieră în modeling. De data aceasta însă, înălțimea mi-a adus dezavantaje. Nu intram în tiparele creatorilor de modă. Deși eram pe placul celebrului Cătălin Botezatu, greu reușeam să prind o prezentare de modă.

Viața la 1,92 m, mi-a adus multe avantaje, dar și dezavantaje. Printre cele mai frumoase, enumăr sportul de performanță și televiziunea. Dezavantajul major este că nu pot fi confundată sau nu pot trece neobservată. Cu greu îmi găsesc haine (de cele mai multe ori mi le fac la comandă). Uneori, îmi ies picioarele din pat (la diferite hoteluri, de exemplu). Am avut șansa să mă dau la o cursă cu celebrul pilot Alain Prost, dar…..nu mi-au încăput picioarele în mașină. AM PLÂNS DE NERVI”, povestește vedeta pe blogul personal.

Recent, Roxana Ciuhulescu a fost inclusă în topul femeilor cu cele mai lungi picioare din lume. Românca noastă ocupă poziția cu numărul 6 în acest clasament.

Scrie un comentariu