Interviuri Stiri Interne

EXCLUSIV! Roxana Ciuhulescu, un copil introvertit! Cine a ajutat-o sa invinga complexul inaltimii

Scris de Administrator

Putini stiu ca, atunci cand era copil, Roxana Ciuhulescu era introvertita si complexata din pricina inaltimii. Iata cine a fost persoana care a ajutat-o sa-si invinga complexele si sa se iubeasca asa cum este!

roxana-ciuhulescu-complex

Roxana Ciuhulescu, cea mai inalta vedeta din Romania, este astazi o femeie extrem de sexy si sigura pe ea. Lucrurile nu au stat insa intotdeauna la fel. Ba din contra, in copilarie, Roxana era introvertita si complexata din pricina faptului ca este atat de inalta.

roxana-ciuhulescu-complex11

 

„Am fost un copil foarte introvertit si foarte traumatizat de atitudinea celorlalti copii, prin natura inaltimii. Eram foarte chinuita de treaba asta. Odata cu trecerea anilor am invatat sa depasesc si sa vad toate aceste calitati ca pe un avantaj. Am capatat incredere in mine”, ne-a declarat Roxana Ciuhulescu.

roxana-ciuhulescu-complex22

Putini sunt insa aceia care stiu ca Zina Dumitrescu este cea care a ajutat-o pe vedeta sa-si invinga complexele si cum sa si le transforme in avantaje…

zina-dumitrescu-colectie-azil

„M-a ajutat foarte mult Zina Dumitrescu, un om pe care l-am intalnit o singura data in copilaria mea si care mi-a deschis ochii. Vorbele ei de atunci au fost aur pentru mine. M-a ajutat foarte mult, a avut un rol foarte important. Vezi ce inseamna sa intalnesti un om din acesta in viata ta? Sunt altii cu care traiesti zi de zi sau pe care ii intalnesti foarte des si nu au un rol atat de mare”, a mai spus Roxana.

Scrie un comentariu