News

Roseanne, agresata de vecini! I-au impuscat caprele!

Scris de Christian Stan

Va mai aduceti aminte de actrita de comedie Roseanne Bar, al carui serial facea furori la inceputul anilor ’90? Ei bine, Roseanne traieste acum in Hawaii si tocmai le-a declarat razboi vecinilor ei, intrucat acestia o agaseaza si i-au impuscat cateva capre.

Scandal in Hawaii! Roseanne Bar, care si-a cumparat o ferma in Hawaii in urma cu mai multi ani, a obtinut un oridin judecatoresc de restrictie impotriva vecinilor ei Roree si Richard Oehlman, acuzandu-i pe acestia ca o terorizeaza si ca i-au impuscat caprele.

Necazurile cu vecinii au inceput inca din momentul in care actrita s-a mutat in Hawaii, cand sotii Oehlman au inceput a o agaseze pentru simplul fapt ca Roseanne este adepta Kabbalah.

In urma cu putin timp, Roseanne si-a gasit doua capre impuscate, iar nepotul vecinilor le-a spus: „Asta se intampla in momentul in care incepi sa superi oamenii”. Mai mult, Roree a depus o plangere la politia locala sugerand ca actrita are activitati ilegale la ferma sa, sugerand ca aceasta foloseste ferma pentru recoltare de marijuana.

Bineinteles, acuzatiile vecinei sunt nefondate, iar in replica judecatorul i-a interzis lui Roree si sotului acesteia sa se mai apropie de proprietatea lui Roseanne Bar.

Scrie un comentariu