Stiri Interne

Rona Hartner, în rochie mini și desculță la concert

Scris de Alexandru Manea

La finalul lunii martie s-a accidentat grav la picior, însă Rona Hartner și-a reluat activitatea. Vinerea trecută, artista a urcat pe scenă pentru a cânta și a strălucit într-o rochie albă care i-a pus în evidență gleznele.

Rona Hartner, în rochie mini și desculță la concert

S-a accidentat grav la repetițiile concursului ”Uite cine dansează”, de la Pro Tv, însă Rona nu se lasă. La două săptămâni de la operația suferită la genunchi, artista a rupt scena în două cu show-ul incendiar susținut la Berăria H.

Vinerea trecută, artista a fost invitatul special al formației The Zuralia Orcehstra, care a concertat în celebrul local din Herăstrău. Frumoasa Rona și-a făcut apariția într-o rochie splendidă de culoare albă, decoltată la bust, dar și în zona picioarelor, o creație semnată de designerul Seila Gurdal.

Nimeni nu a bănuit că actrița a trecut printr-un accident, și asta pentru că a dansat în stilul ei inconfundabil, a glumit, a făcut atmosferă, iar fanii au apaludat-o intens. La un moment dat, artista a renunțat la tocuri și a preferat să danseze desculță, ca să nu-și pună în pericol sănătatea.

Scrie un comentariu