News

Rona Hartner a slabit 12 kilograme cu ajutorul unei terapii-minune!

Scris de Administrator

Dupa ce in anul 2008 a devenit mamica, dand nastere micutei Sumalya, Rona Hartner a ramas cu un surplus de kilograme care i-a dat multe batai de cap. A testat o multime de diete, insa parea ca organismul ei nu raspunde la niciuna dintre acestea. Nu s-a dat insa batuta si a hotarat sa apeleze la o metoda foarte putin cunoscuta, mai ales in Romania. Este vorba despre iridologie!

rona-hartner-11

Privind-o, cu greu iti poti da seama de faptul ca Rona Hartner a implinit recent varsta de 40 de ani. Acest lucru se datoreaza, in mare parte… energiei debordante pe care o emana si imaginii vizibil schimbata pe care o afiseaza in ultima perioada.

Cu toate ca atunci cand i-a dat nastere fiicei ei, Sumalya, Rona a ramas cu niste kilograme in plus de care parea ca nu mai poate scapa, iata ca lucrurile au revenit acum la normal. Dupa ce a reusit sa slabeasca 12 kilograme, arata parca mai bine ca niciodata si se simte extraordinar de bine in pielea ei.

rona-hartner-13

Fiindca dietele nu dadeau nici un rezultat in cazul ei, Rona Hartner a decis sa apeleze la o terapie alternativa – iridologia.

„M-am dus la un specialist si mi-a citit in ochi, mai precis in iris, pur si simplu. In felul acesta se si pot diagnostica boli. Dupa ce m-a consultat, mi-a spus sa consum mai putine proteine si mai multe legume si fructe. L-am ascultat si in doar cateva luni am reusit sa dau jos 12 kilograme. Sunt foarte multumita de rezultat”, a declarat ea pentru site-ul WOWbiz.ro.

Scrie un comentariu