Stiri Interne

Romanul Dragos Savulescu, pe covorul rosu alaturi de Mila Kunis si Channing Tatum!

Scris de Administrator

Dragos Savulescu a fost prezent la premiera filmului “Jupiter Ascending”, ce a avut loc la inceputul acestei saptamani, la Los Angeles. Actorul roman a defilat pe covorul rosu alaturi de Mila Kunis si Channing Tatum.

dragos-savulescu-channing-tatum-mila-kunis

Premiera filmului SFJupiter Ascending” a strans vedete de prim rang la Chinese Theatre din Los Angeles: de la Mila Kunis, care a bifat prima ei aparitie dupa nastere, pana la Channing Tatum, care are rolul principal in pelicula. Printre invitati, s-a aflat si actorul roman Dragos Savulescu.

dragos-savulescu

Imbracat impecabil, extrem de elegant, Dragos Savulescu a bifat o aparitie de exceptie. Remarcat de presa americana pentru rolul pe care l-a jucat in “Palatul Pionerilor” (“Pioneers’ Palace”), dar si pentru cel din pelicula “Criminal”, unde a jucat alaturi de nume grele din industria filmului, precum Gary Oldman, Kevin Costner, Ryan Reynolds si Tommy Lee Jones, actorul roman a fost fotografiat de publicatii importante din Statele Unite ale Americii, printre care si de faimosul site pentru celebritati Getty Images.

dragos-savulescu-bobby

Pasionat de lumea filmului, Dragos Savulescu s-a concentrat in ultima perioada pe proiectele sale legate de cinematografie. De altfel, la sfarsitul lunii ianuarie, actorul a participat alaturi de partenerul sau, producatorul Bobby Paunescu, si la Festivalul de Film Sundance, unde a avut loc premiera filmului in care a jucat, “Pioneers’ Palace”.

Scrie un comentariu