News

Romanita Iovan, un corp de invidiat la 47 de ani! Cum se mentine?

Scris de Alexandru Manea

Romanita Iovan a implinit luna trecuta 47 de ani insa reuseste sa isi mentina un trup de invidiat. Printre secretele siluetei sale se numara un program generos de antrenament la sala pe care il lungeste cu cate o ora de fiecare data cand se abate de la dieta si mananca o prajitura.

Romanita Iovan a reusit sa isi patreze pana la aceasta varsta un trup care le-ar face invidioase chiar si pe femeile cu 20 de ani mai tinere.

Designerul vestimentar pune mare pret pe alimentatie si pe sport, astfel ca de fiecare data cand se abate de la regula si mananca o prajitura, fuge la sala de sport unde alearga pe banda si face aerobic pret de o ora.

„Mananc sanatos, dar nu de ieri, de azi, ci de ani buni. Eu sunt foarte pofticioasa si nu rezist la prajituri, dar pentru o tarta fac o ora de sport in plus”, a declarat Romanita pentru Cancan.

Cat despre dieta urmata, Romanita spune ca nu pune gura pe sucuri, carne grasa si nici nu este o adepta a fumatului. 

„Nu mananc decat carne alba, nu beau suc, cafea, nu fumez, merg o ora la sala in fiecare zi. Ar fi si greu sa fac altfel fata copilului meu, care e foarte activ”, declara ea in urma cu ceva vreme.

Romanita Iovan este unul din manechinii de top ai Romaniei, in voga in anii 80. A fost abonata podiumurilor ante-decembriste iar dupa revolutie, in timp ce inca mai cocheta cu modellingul, a debutat ca designer.

A avut propriile colectii, dar s-a si aventurat in lumea afacerilor, cumparand pentru o perioada franciza Escada pentru Romania.

A fost ani buni iubita lui Irinel Columbeanu pentru ca la inceputul anilor 2000 sa se casatoreasca cu pilotul de avion Adrian Iovan, cu care are un copil, Albert, si de care a divortat in urma cu trei ani.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu