Evenimente Stiri Interne

Românii nominalizați la Kids Choice Awards 2021

Scris de Ana Kozma

Din nou, o serie de artiști români sunt nominalizați la Nickleodeon – Kids Choice Awards 2021, gală de premiere ce va avea loc în Statele Unite ale Americii. Iată despre cine este vorba!

Românii nominalizați la Kids Choice Awards 2021

Cu siguranță ați auzit despre Kids Choice Awards, gala de premiere a postului tv american Nickleodeon. Aceasta are loc an de an în Statele Unite ale Americii. Pentru a doua oară, printre nominalizați se numără câțiva artiști români.

Irina Rimes, Selly, Emil Rengle, Smiley și Mimi sunt artistii romani ce au sanse la premii in cadrul galei de la Los Angeles.

Gala Kids Choice Awards 2021 se va desfășura online pe data de 13 martie. Vedetele din România au fost nominalizate la categoria Cel Mai Iubit Star Românesc. Fanii își pot susține vedetele preferate cu un vot pe site-ul Kids Choice Awards. Vedetele românești pot fi votate pe Nickleodeon.ro.

Printre artiștii de renume internațional nominalizați la Kids Choice Awards se numără Justin Bieber sau Ariana Grande. Gazda ediției din acest an va fi Kenan Thompson (actor, comediant și membru al distribuției emisiunii Saturday Night Live).

Anul trecut, Andra a câștigat premiul la categoria Cel Mai Iubit Star Românesc.

Cine sunt idolii copiilor in 2020? Iata castigatorii Kids Choice Awards!

Scrie un comentariu