Stiri Interne

Romanii de la Fly Project i-au cantat „in privat” lui Vladimir Putin

Scris de Alexandru Manea

Tudor si Dan, cei doi artisti din trupa Fly Project, sustin ca i-au cantat pana acum de trei ori liderului de la Kremlin, Vladimir Putin. Romanii au sustinut concerte in Rusia. Aproape de fiecare data serviciile secrete rusesti au verificat zona unde urma sa aiba loc concertul.

fly-project-vladimir-putin

Vladimir Putin are habar de muzica romaneasca. Cel putin, se stie ca a asistat pana acum la cateva concerte ale trupei romanesti Fly Project.

Tudor si Dan, cei doi membri ai formatiei, spun ca au avut pana acum sansa sa cante de trei ori in fata liderului de la Kremlin. De fiecare data au trebuit sa treaca prin filtrul serviciilor secrete rusesti care au verificat in detaliu zona unde urma sa aiba parte concertul.

fly-project-rusia

„In cazul lui Putin, este normal ca am respectat niste conditii aparte de securitate, avand in vedere ca este unul dintre cei mai importanti oameni din lume. La inceput, e adevarat ca au existat situatii care noua ne pareau ciudate, cum ar fi serviciile secrete rusesti inspectand locatia cu caini politisti sau faptul ca se inchidea cate o strada pentru o petrecere la care participau maximum 30 de oameni, dar care sunt atat de importanti incat isi permit sa faca asta”, au declarat artistii pentru Cancan.ro.

Cele mai recente concerte ale trupei au avut loc la Sochi, in aer liber, in fata localnicilor si a turistilor straini care venisera sa urmareasca competitiile sportive din cadrul Jocurilor Olimpice de Iarna.

Scrie un comentariu