Stiri Interne Video

Românii care au ajuns pe scena America’s Got Talent cu teatru de păpuși

Scris de Ana Kozma

Câțiva artiști români au reușit să impresioneze juriul de la America’s Got Talent cu numărul lor de teatru de păpuși. Iată aici reprezentația care a devenit deja virală pe rețelele de socializare.

Românii care au ajuns pe scena America’s Got Talent cu teatru de păpuși

Un moment cu totul special i-a lăsat cu gura căscată pe jurații de la America’s Got Talent. Iar cei care au reușit această performanță sunt români! Este vorba despre Lightwave Theatre Company, o trupă de artiști români. Aceștia au pus în scenă un moment spectaculos de teatru de păpuși.

Momentul i-a impresionat nu doar pe jurații America’s Got Talent, ci și pe internauți. Așa se face că a strâns, în doar 4 zile, peste 2 milioane de vizualizări pe YouTube.

Simon Cowell, Howie Mandel și Sofia Vergara sunt jurați în cadrul concursului America’s Got Talent. Oamenii care au privit emoționați la momentul pus în scenă de artiștii români.

Întregul moment va putea fi urmărit, pe postul american de televiziune NBC, mâine seară (15 iulie 2020).

Conform paginademedia.ro, trupa Lightwave Theatre Company a fost înființată în 2013. Atunci când Petru Stratulat și Cristina Andreea Ion au realizat o păpușă și au mers la mai multe emisiuni de televiziune cu ea. Primele două spectacole au avut premiera în 2014 (Reflection și Iubita fizică).

Ei au participat și la Românii au Talent în anul 2015, momentul lor primind atunci chiar și un Golden Buzzer.

Scrie un comentariu